Bedrijfsinformatie
Adrem Limburg
Heerderweg 37, 6224 LA Maastricht
Actief sinds: n.v.t.
Expertise
Verhuur auto's
Verhuur personenbussen
verhuur bestelbus
shortlease
Contactgegevens
info@ad-rem.nl
043 352 1100
Review rating

Review Adrem Limburg

Bij Adrem streven ze ernaar om jou de beste voordelen te geven, zonder dat dit nadelig is ten opzichte van de ander. Ze houden niet alleen rekening met jou als klant, maar ook met de wereld.

Je kunt bij Adrem Limburg terecht voor de verhuur van auto's en bestelbussen in Maastricht, Heerlen, Sittard en Roermond. Je kunt hier dus terecht voor alles met betrekking tot vervoeren van personen en goederen. Tenslotte doen ze ook nog aan shortlease! Dus als jij bijvoorbeeld een auto wil huren in Brunssum. Kies dan voor Adrem Limburg!

Sterke punten

  • Veel opties
  • Gaan al een tijdje mee
  • Tevreden klanten

Over Adrem Limburg

Bij Adrem Limburg willen ze hét autoverhuurbedrijf van Limburg zijn waar echt iedereen graag een auto of bus wilt huren. Ze vinden het ontzettend leuk om een geschikt voertuig voor jou te zoeken en je krijgt niet alleen wat je vraagt, maar wat je nodig hebt! Daarnaast houden ze van humor en lachen ze graag!

Ergens anders een auto of busje huren? Kijk dan eens naar de review van Adrem Utrecht!

Bedrijfskwaliteiten

Gratis annuleren
Veerkrachtig & verantwoordelijk
Menselijk & makkelijk
Geen onverwachte kosten
100% vervoersgarantie
"Nog afgezien van de scherpe prijsstelling, professionele service en flexibele manier van werken bij Adrem Limburg, is het ook op het persoonlijk vlak al sinds jaar en dag uitermate prettig zaken doen met Frits en zijn medewerkers. Absoluut een compliment waard en bij deze dus van harte aanbevolen!"
Tevreden klant

Adrem Limburg

Moet je weg naar een afspraak, maar staat je auto bij de garage? Of erger nog: is je auto total-loss, gestolen of uitgebrand? Is de trein of ander openbaar vervoer geen optie?

Oei, dan kun je niet op je werk of op je afspraak komen. Je kunt je familie of vrienden niet bezoeken. Je hebt niet de vrijheid om zelf met een auto te reizen. En dit is toch wel fijn om te hebben, toch?

Maar je kunt heel gemakkelijk een auto huren. Voor een dagdeel, een dag, een week of langer. Je kunt zelfs kiezen met welk soort auto je wilt reizen. Wil jij een auto huren in Geleen? Neem dan contact met op met Adrem Limburg!

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op