Bedrijfsinformatie
Autoverhuur de Mulder
Deurneseweg 91
Actief sinds:
Expertise
Autoverhuur
Auto- en goederentransport
Bus verhuur
Vrachtwagen verhuur
Contactgegevens
info@autoverhuurdemulder.nl
+31 (0) 478 512 365
Review rating

Review Autoverhuur de Mulder

De (auto)verhuurder in Limburg

Het valt ons direct op dat Autoverhuur de Mulder excelleert in haar bereik. Zo wordt hun ongelooflijk brede assortiment ingezet in heel Limburg én omgeving. Ondanks dat hun hoofdkantoor in Heide ligt, wat een klein dorpje naast Venray is, kunnen er auto's, busjes en nog veel meer gehuurd worden door de gehele provincie. Deze combinatie van service en aanbod is ons niet ontgaan.

Wat is de belofte en komen ze die ook na?

Autoverhuur de Mulder haalt hun kracht uit flexibiliteit. Zo bieden zij het juiste vervoer aan op de juiste plek, wat dat vervoer of die plek ook mag zijn. Door het al eerder genoemde grote keuze in niet alleen auto's, maar bijvoorbeeld ook vrachtwagens en bestelbussen, is deze partij een goede keuze voor zowel de particulier als het bedrijf. Hun flexibiliteit is ook terug te zien in de diensten die aangeboden worden. Naast de verwachte verhuur mogelijkheden helpt het bedrijf ook met transport van voertuigen en goederen. Doordat ze deze beloftes waarmaken raden wij Autoverhuur de Mulder zeer zeker aan.

Zoek je naast een partij om je auto te transporteren ook een partij die je auto kan upgraden? We hebben een review geschreven voor CTS Chiptuning.

Bedrijfskwaliteiten

24 uur ANWB Europa service
Klantgericht
Breed aanbod
Rolstoel vriendelijk
Gratis sneeuwkettingen en winterbanden
Flexibiliteit
Goeie verhuurbedrijf met een prijs voor elk portomonee. Ik had een 9 persoons busje gehuurd en had uiteindelijk 136€ betaald voor t kompleet plaatje inclusief borg en extra kilometers gereden. Als je een beter prijs kan krijgen laat me weten, want de Mulder overtref dat 100%
Tevreden klant

Voertuig importeren

Naast het verhuren en transporteren van een groot aanbod aan voertuigen, helpt Autoverhuur de Mulder ook met het importeren van voertuigen.  Zo kan het voorkomen dat je een auto moet transporteren van een land binnen de Europese Unie naar Nederland. Door de 24 uur ANWB Europa service die Autoverhuur de Mulder heeft en aanbiedt durven wij te zeggen dat je voertuig altijd veilig aankomt. Daarnaast is de transporteur ook op de hoogte van de kwaliteitsstandaarden die gehaald dienen te worden onder het CMR/AVC verdrag. Mocht u de behoefte hebben kan Autoverhuur de Mulder ook het voertuig nog vervoeren naar een RDW station zodat al het papierwerk geregeld kan worden. Een complete ontlasting van zorgen.

Bekijk hier alle mogelijkheden

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op