Bedrijfsinformatie
Afval. VLK
De Hooge Krocht 151 2201 TS Noordwijk
Actief sinds: 1951
Expertise
Puinafval containers
Grondafval containers
Houtafval containers
Groenafval containers
Bouwafval containers
Grofvuil containers
Contactgegevens
Info@AfvalcontainersLeiden.nl
071-4022552
Review rating

Review Afval. VLK

Mocht je in de omgeving Leiden bezig zijn met het opruimen van je tuin of heb je misschien wel een nieuw huis gekocht die je helemaal aan het afbreken bent. Dan is het natuurlijk wel zo prettig om al die troep gemakkelijk kwijt te kunnen. Hiervoor kun je dan het beste een container huren in Leiden. Ze hebben een zeer ruim assortiment aan containers zoals hierboven staat. Denk bijvoorbeeld aan de container voor bouwafval. Die kun je huren in drie verschillende maten. 3m³, 6m³, 10m³ én een gesloten container van ook 10m³. In specifiek deze container kun je onder andere puin, glas, kunststof, plastic en onbewerkt hout kwijt.

Omgeving Leiden

Zoals eerder gezegd worden alle containers afgeleverd en opgehaald in de omgeving van Leiden. Om specifiek te zijn gaat het om de volgende locaties: Katwijk, Noordwijk, Leiderdorp, Wassenaar, Oegstgeest, Lisse, Voorburg, Noordwijkerhout, Scheveningen, Sassenheim, Warmond, Voorschoten en natuurlijk Leiden.

Prijzen

Van de zes verschillende containers verschilt de prijs natuurlijk. Daarom staat hieronder de 'vanaf' prijs!

Puinafval container: € 125,-

Bouwafval container: € 200,-

Grofvuil container: € 235,-

Grondafval container: € 300,-

Houtafval container: € 135,-

Groenafval container: € 140,-

Is Afval. VLK aan te raden?

Ja, de snelheid waarmee ze de containers afleveren en ophalen is fantastisch. Mocht je ook nog nooit een container gebeurt hebben dan zullen ze je uitstekend helpen, de jarenlange kennis van het bedrijf is een hele fijne hulp! Op het moment dat je dus snel alle troep kwijt wilt, dan moet je zeker een container huren in leiden!

Bedrijfskwaliteiten

Snelle levering
Duurzame afvalverwerking
Betrouwbare service
Jarenlange ervaring
Klant vriendelijk
Altijd voordelig

Extra's

Naast de eerder genoemde containers kun je bij Afval. VLK ook nog afvalzakken en afdekzeilen kopen. Het eerste is vooral handig om te gebruiken op het moment dat je op meerdere verdiepingen aan het werken bent, hierdoor kun je het grote puin zoals steen makkelijker verplaatsen. Een afdekzeil is vooral prettig om ervoor te zorgen dat bijvoorbeeld de buren niet ook hun troep in je afvalcontainer deponeren. Zorg er wel voor dat het afdekzeil eraf is, voordat de container wordt opgehaald.

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op