Bedrijfsinformatie
10 euro Taxi
Poeldonkweg 5, 5216 JX 's-Hertogenbosch, Netherlands
Actief sinds: 2018
Expertise
Standaard Tarieven
Taxi(bus) Den Bosch
Airport Taxi
Zakelijke Taxi
Dag & Nacht
Contactgegevens
info@10eurotaxi.nl
+31 6 12 23 67 89
Review rating

Review 10 euro Taxi

Dit is hét taxi bedrijf van Den Bosch en omstreken. Dat komt onder andere doordat ze transparante en scherpe tarieven hebben. Hierdoor zijn ze altijd goedkoper dan de concurrentie. Voordat je de taxi rit reserveert, kun ook alvast zelf de prijs berekening via hun website, zo kom je dus nooit voor verrassingen te staan. Mocht je een taxi willen reserveren dan kun je dat doen door middel van hun website, telefoonnummer of whatsapp.

Standaard tarieven

Een taxi rit van 4 kilometer kost € 10,-

Een taxi rit van 10 tot 15 kilometer kost per 5 kilometer € 10,-

Een taxi rit van meer dan 15 kilometer kost per 6 kilometer € 10,-

Reizen met meerdere personen

De bovenstaande standaard tarieven gelden voor een maximum van 4 personen. Mocht u met meerdere mensen gebruik willen maken van 10 euro Taxi hun dienst dan kun je tot een maximum van 8 personen de Taxibus reserveren. Hierop zit wel een toeslag.

Is 10 euro taxi aan te raden?

Ja, dit is met afstand de beste Taxi Den Bosch. Doordat hun altijd transparant zijn over de prijzen moeten ze er ook voor zorgen dat ze lager zijn dan die van de concurrent. Hier heb je als klant natuurlijk alleen maar profijt van. Daarnaast kun je voor elk moment van de dag een taxi(bus) reserveren. Je staat nooit alleen.

Bedrijfskwaliteiten

Transparant
Klant vriendelijk
Scherpe tarieven
Snelle service
Comfortabel
Ook naar België & Duitsland

Zakelijk en luchthaven vervoer

Op het moment dat je in een zakelijke auto onderweg naar werk of een belangrijke vergadering nog snel wat werk wilt doen, dan kan dat prima doordat deze auto's dusdanig luxe zijn dat je ongestoord aan het werk kunt. Natuurlijk kan ook je zakelijk contact op de aangewezen locatie afgezet worden.

Ook als je richting het vliegveld moet kun je dat doen door middel van de service van Taxi Den Bosch. Ze brengen je richting Schiphol, Rotterdam of Eindhoven Airport. Mocht je net een heerlijke vakantie achter de rug hebben, en niet willen reizen met de trein. Dan kunnen ze je ook ophalen op het vliegveld!

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op