Bedrijfsinformatie
Afvalcontainers Den Haag
De Hooge Krocht 151 2201 TS Noordwijk
Actief sinds: 1951
Expertise
Bouwafval containers
Groenafval containers
Puinafval containers
Houtafval containers
Grofvuil containers
Grondafval containers
Contactgegevens
Info@AfvalcontainersDenHaag.nl
071-4022552
Review rating

Review Afvalcontainers Den Haag

De afvalcontainers

Druk bezig met het opruimen of afbreken in bijvoorbeeld je nieuwe woning. Dan moet je natuurlijk een hele hoop troep kwijt. Om dat zo duurzaam mogelijk te doen kun je het beste de containers huren bij Afvalcontainers Den Haag. Je kunt de containers huren voor in de volgende plaatsen: Voorburg, Wassenaar, Scheveningen en logischerwijs ook Den Haag. Ben je bijvoorbeeld de achtertuin aan het opruimen. Dan kun je het beste een groencontainer huren. Hierin kun je troep zoals onder andere bladeren, boomstammen, snoeiafval, struiken, takken maar ook bamboe in kwijt. Nadat je de container vol hebt gegooid zal het binnen 24 uur opgehaald worden, waarna het geryceld zal worden! Er zijn vier verschillende containers, een van 3m³, 6m³, 10m³ en een gesloten container ook van 10m³. Mocht je de container langer nodig hebben, is dat geen enkel probleem. Je kunt hem elke dag voor 2 euro verlengen, tot een maximum van 12 weken. Let wel op! Bij sommige gemeentes heb je een vergunning nodig voor het plaatsen van de verschillende containers.

Is Afvalcontainers Den Haag aan te raden?

Ja, door de jaren lange ervaring van het bedrijf weet je precies waar je aan toe bent. Ook leveren ze de containers binnen 24 uur waardoor je bijna direct aan de slag kunt. Mocht je dus geen vertraging willen oplopen in je project, dan moet je zeker de containers hier huren!

Bedrijfskwaliteiten

Jarenlange ervaring
Snelle levering
Duurzame afvalverwerking
Altijd voordelig
Klant vriendelijk
Betrouwbare service

Container advies

Tijdens het verbouwen ben je natuurlijk dusdanig veel troep aan het creëren dat het moeilijk is om te onthouden wat in welke container moet. Hieronder staat kort en duidelijk welke troep in welke container moet!

Bouwcontainer: Puin, glas, onbewerkt hout, karton, kunststof, metaal, plastic en vloerbedekking.

Grofvuil container: Beton en stenen, gips, hout, huisraad, kunststoffen, metalen, papier en karton, plastic en puin.

Puincontainer: Cementdekvloer, dakpannen, beton, kalkzandsteen, plavuizen, straatwerk en tegels.

Groencontainer: Bamboe, bladeren, boomstammen, plantsoenafval, snoeiafval, takken en plantenresten.

Houtcontainer: Geperst hout, zachtboard, vezelplaat, geplastificeerde houtsoorten, geverfd hout en deuren, kozijnen, mulitplex, chipwood, spaanplaat en MDF.

Grondcontainer: Aarde, klei, gras zode en zand.

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op