Bedrijfsinformatie
Flex Impuls
Lelystraat 57A, 3364 AH Sliedrecht
Actief sinds: 2015
Expertise
Logistieke sector
Productiesector
Personeelswerving
Koppelen werkgevers en werknemers
Contactgegevens
info@fleximpuls.nl
085 0215 770
Review rating

Review Flex Impuls

Opzoek naar een baan binnen de logistieke of productiesector in de regio Sliedrecht? Dan ben je bij Flex Impuls aan het goede adres. Flex Impuls biedt onder andere banen aan als heftruckchauffeur, orderpicker en productiemedewerker. Bij Flex Impuls werken ervaren en deskundige mensen die er voor zorgen dat je een baan vind die bij je past. Zo kijken ze naar je talenten, ervaringen maar ook nog naar vacatures bij jou in de buurt.

Werkgevers die zich aansluiten bij Flex Impuls kunnen verwachten dat er in korte tijd, passend personeel wordt gezocht voor hun onderneming. Naast het vinden van het personeel nemen zij het volledige sollicitatieproces uit handen. Ze voeren de gesprekken met de werknemers en bespreken de details rondom de eerste werkdag.

De sterke punten van Flex Impuls

Voor werknemers

  • Groot aanbod aan vacatures binnen de logistieke en productiesector.
  • Vinden snel een passende werkgever.
  • Kijkt binnen je regio naar een baan aansluitend op jou kwaliteiten.

Voor werkgevers

  • Het vinden van personeel wordt volledig ontzorgd.
  • Flex Impuls stelt gezamenlijk een functieprofiel op.
  • Flex Impuls kent de branche en problemen die hierin voorkomen.

Is Flex Impuls aan te raden?

Flex Impuls is zeker aan te raden voor het vinden van een baan of personeel binnen de logistieke en productiesector. De ervaren en deskundige mensen zorgen ervoor dat een goede match tussen personeel en bedrijf gevonden wordt. Bij Flex Impuls hebben ze afspraken nakomen erg hoog staan. Hun motto is niet voor niets: afspraak is afspraak. Hierdoor weet je dat Flex Impuls er alles aan zal doen om een passende baan of werknemer voor je te vinden.

Bedrijfskwaliteiten

Komen afspraken na
Deskundig
Ervaren
No-nosense aanpak

Werken binnen de logistieke sector

Banen binnen de logistieke sector is voldoende werk te vinden. De banen zijn uitdagend en afwisselend. Binnen de logistieke sector zijn er banen beschikbaar aangezien er veel mensen nodig zijn om het logistieke proces te waarborgen. Zo zijn er fulltime, parttime en vakantiebanen beschikbaar. De banen binnen de logistieke sector zijn uiteenlopend. Je kunt aan de slag als onder andere orderpicker, vrachtwagenchauffeur, magazijnmedewerker en koerier. Voor iedereen is een passende baan binnen de logistiek te vinden.

Bekijk het aanbod aan vacatures

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op