Bedrijfsinformatie
BCT Containers
Nieuwelandenweg 5, 2030 Antwerpen, België
Actief sinds:
Expertise
Containerleverancier
Snelle service
Transparante prijs
Contactgegevens
info@bct-containers.com
+32 476 76 99 95
Review rating

Review BCT Containers

Belgium Container Trading is dé leverancier als het gaat om het kopen van containers voor transport of opslag. BCT biedt een complete containerservice van begin tot eind. Het bedrijf is gericht op het afstemmen van de wensen van klanten en hanteert altijd een transparante prijsstructuur.

Containers in diverse soorten en maten

BCT Containers heeft een solide reputatie opgebouwd in de containersector. Ze opereren internationaal en zijn actief in de aankoop, verkoop en verhuur van diverse soorten zeecontainers. Het bedrijf kan een breed scala aan containers aanbieden, in verschillende maten en kwaliteiten. Hun gespecialiseerde team staat klaar om nauwkeurige uitvoering van container reparaties en modificaties.

Reparaties

Bij BCT Containers vind je zorgvuldig geïnspecteerde containers die een grondige check hebben ondergaan op hun depots. Dit geeft je de gemoedsrust dat je bij BCT altijd een hoogwaardige container koopt. Bovendien kun je rekenen op een eerlijke prijs en goede restwaarde. Het team van BCT Containers is gespecialiseerd in het nauwkeurig uitvoeren van containerreparaties en modificaties. Dit betekent dus dat je met een gekochte container bij BCT blijft deze volledig in jouw bezit, zodat je er alle vrijheid mee hebt.

Bedrijfskwaliteiten

Jarenlange ervaring in de containersector
Ruim aanbod in containers
3 bezoek adressen
Professioneel advies
Vakkundig geïnspecteerde container
Internationaal bedrijf
Reparaties

Containers in alle soorten en maten

Op zoek naar containers in alle soorten en maten? Dan ben je bij BCT (Belgium Container Trading) aan het juiste adres! BCT levert een divers aanbod aan zee- en opslagcontainer.

Bekijk het ruime assortiment aan containers

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op