Bedrijfsinformatie
Blankers Schoon
Moesdijk 12-F, 6004 AX Weert
Actief sinds: 1966
Expertise
Dagelijkse schoonmaak
Glas & gevelreiniging
Specialistische reiniging
Facilitaire diensten
One-stop shopping
Contactgegevens
info@blankersschoon.nl
049 553 50 37
Review rating

Review Blankers Schoon

Blankers Schoon is hét bedrijf om in te schakelen voor goede schoonmaakbeurten. Ze bieden diensten aan op alle vlakken van hygiëne en zijn altijd snel aanwezig. Vanwege hun lokale aanpak en grote flexibiliteit zijn ze zeer geliefd in het zuiden van ons land en ze zijn dan ook razend populair. Bij Blankers Schoon kun je terecht voor allerlei diensten die ze met een heel team aan professionals succesvol uitvoeren. Door de jaren heen hebben ze al een flink aantal positieve beoordelingen opgebouwd. Lees op deze pagina de Blankers Schoon review en kom alles over het bedrijf te weten.

De sterke punten van Blankers Schoon

  • Altijd de beste deal
  • Altijd dichtbij
  • 64 jaar ervaring
  • Breed scala aan diensten
  • Persoonlijke, flexibele service

Is Blankers Schoon aan te raden?

Blankers Schoon wordt door veel klanten aangeraden en heeft op het internet dan ook allerlei goede reviews.

Blankers Schoon heeft onder andere reviews van klanten op Google. Met de 31 reviews die zij hebben ontvangen, behalen zij een gemiddelde score van 4,7/5.

Meer reviews van dienstverleners bekijken? Lees dan hier de review van Letselschade zorg.

Bedrijfskwaliteiten

Deskundige professionals
Persoonlijke aanpak
67 jaar ervaring
Hoge flexibiliteit

Werkzaamheden van Blankers Schoon

Blankers Schoon houdt zich bezig met het ontzorgen van bedrijven op het gebied van hygiëne. Ze bieden allerlei diensten aan zoals facilitaire diensten, specialistische reiniging en glas & gevelreiniging. Ze zijn er echter ook voor je dagelijkse schoonmaak en hier heeft ieder (groot) bedrijf een partner voor nodig. Blankers Schoon is hier de perfecte partner voor dankzij hun jarenlange ervaring en persoonlijke werkwijze. Ze zijn actief in iedere sector, maar hebben extra aandacht voor de zorg. Daar is veiligheid en hygiëne vaak nog nét iets belangrijker dan bij andere bedrijven en hier geeft Blankers Schoon dan ook extra aandacht aan.

Bezoek de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op