Bedrijfsinformatie
Schoonmaakbedrijf van Iersel
Bogardeind 170, 5664 EN Geldrop
Actief sinds:
Expertise
Specialistische glasbewassing
Contactgegevens
info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl
040 2855239
Review rating

Review Schoonmaakbedrijf van Iersel

Schoonmaakbedrijf van Iersel is een vertrouwde en solide onderneming met een uitstekende reputatie. Het bedrijf bestaat al 35 jaar en zorgen nog steeds voor talloze diensten voor bedrijven, particulieren, kerken en instellingen. Er wordt gebruik gemaakt van schoonmaakmiddelen die milieuvriendelijk zijn om zo het milieu te ontlasten. De kracht van Schoonmaakbedrijf van Iersel is dat zij een klein bedrijf zijn die overzicht hebben met flexibele inzet van medewerkers en korte communicatie lijnen hebben.

Wat doet Schoonmaakbedrijf van Iersel

Schoonmaakbedrijf van Iersel beschikt over een aantal diensten zoals glasbewassing, onderhoud van appartementen complexen, reiniging zonnepanelen, kantooronderhoud, gevelreiniging en specialistische reinigingen. Het personeel van schoonmaakbedrijf van Iersel is vakbekwaam, goed opgeleid en beschikt over ruime ervaring. Ieder lid uit het team beschikt over zijn eigen specialisme om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden professioneel worden uitgevoerd.

De sterke punten van Schoonmaakbedrijf van Iersel

  • Vakbekwaam en goed opgeleid personeel
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
  • Personeel is in bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
  • Betrouwbaar

Bedrijfskwaliteiten

Beste prijs-kwaliteitsgarantie
Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Vakbekwaam en goed opgeleid personeel
Betrouwbaar schoonmaakbedrijf
Professioneel
Uitgebreid dienstenpakket

Schoonmaakbedrijf van Iersel

Met meer dan 35 jaar ervaring is Schoonmaakbedrijf van Iersel uitgegroeid tot een groot professioneel schoonmaakbedrijf. Het bedrijf is flexibel, betrokken en een familiebedrijf. Met een vakbekwaam en goed opgeleid personeel bieden zij meerdere diensten aan zoals glasbewassing en gevelreiniging. Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig en wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf van Iersel.

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op