Bedrijfsinformatie
Boon Heuvelland
Rijksweg 4, 6271 AE Gulpen
Actief sinds: 1996
Expertise
Woning verkopen
Aankoopservice
Zoekopdrachten
Taxaties
Contactgegevens
info@boon-heuvelland.nl
043 4582122
Review rating

Review Boon Heuvelland

Bij Boon Heuvelland Makelaars verbinden ze unieke woningen met unieke mensen. Mensen die oog en oor hebben voor de unieke waarden en elementen van een karakteristieke woning. Woningen die een verhaal vertellen.

Karakteristieke huizen als vakwerkwoningen, boerderijen, dorpse- en stadse woningen en bouwkavels op mooie plekken zijn onze specialiteit. Heeft u een dergelijk huis of zoekt u een woning met een verhaal, dan bent u bij Boon Heuvelland aan het goede adres. Ze zijn dé makelaar van Limburg.

De sterke punten van Boon Heuvelland

  • Lokale marktkennis
  • Veel tevreden klanten
  • Veel ervaring

Over Boon Heuvelland

Boon Vastgoed is opgericht in 1996 door Franklin Boon. Het kantoor werd in 2012 overgenomen door Jessica en Frank Klement die vanuit Gulpen al het rentmeesters kantoor Klement Rentmeesters runden. Een unieke combinatie omdat Klement Rentmeesters naast rentmeesters en erfgoedadviseurs ook een bouwkostendeskundige en een architect in dienst heeft. Jarco Meertens is ons team in 2015 komen versterken en is sinds 2018 als partner en makelaar het gezicht van Boon.

Bedrijfskwaliteiten

Lokale marktkennis
Service en begeleiding
goede prijs / kwaliteit
Deskundig

Boon Heuvelland

De medewerkers van Boon Heuvelland willen graag het verhaal van uw huis horen. Uiteraard bent u ook welkom bij hun op kantoor, maar ze vinden het fijn om bij u thuis te komen. Dan zien ze met eigen ogen wat het uniek maakt en wat de karakteristieke eigenschappen zijn. En net zo belangrijk: ze kunnen ter plaatse gegevens verzamelen om tot een waardering van uw woning te komen. In een volgend gesprek bespreken ze samen met u de waardering van uw huis en aan hoe zij de verkoop van uw woning kunnen verzorgen. En ziet u toevallig een prachtig huis te koop in Valkenburg? Twijfel dan niet en neem contact met ze op!

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op