Bedrijfsinformatie
Philippen Makelaardij
Rijksweg Noord 165, 6136 AB Sittard
Actief sinds: 2007
Expertise
Aankoop Makelaar
Verkoop Makelaar
Taxaties
Contactgegevens
info@philippenmakelaardij.nl
046-4589292
Review rating

Review Philippen Makelaardij

Sterke punten van Philippen Makelaardij

  • Philippen Makelaardij is ontzettend resultaat gericht. Of een woning gekocht of verkocht moet worden, is Philippen Makelaardij altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant, wat wilt de klant precies. Philippen Makelaardij probeert altijd de wensen van de klant na te streven.
  • De expertise die het bedrijf met zich meeneemt, is enorm. Philippen Makelaardij zit natuurlijk al meer dan 25 jaar in het vak en dat is ook goed te merken. Zij komen niet meer voor verrassingen te staan en weten precies waar de kansen en valkuilen liggen in een woningmarkt.
  • Communicatie tussen klant en makelaar is erg sterk. Bij vragen kan de klant meteen terecht en wanneer er veranderingen spelen binnen het traject wordt dit ook altijd netjes door gecommuniceerd. De makelaars van Philippen Makelaardij houden de klant op de hoogte van de het laatste nieuws rondom het traject, zodat de klant zich hier niet druk over hoeft te maken.

Is Philippen Makelaardij aan te raden?

Absoluut! De samenwerking bij Philippen Makelaardij loopt ontzettend vlot. Ze kijken naar de wensen van hun cliënten om zo een goed passende woning te vinden. Communicatie tussen cliënten en de makelaars is een van de punten waar zij zich op focussen. Dit is bij Philippen Makelaardij zeer belangrijk, goede communicatie is key voor een goede samenwerking. Philippen Makelaardij is het makelaarskantoor voor het verkopen van een woning, maar zeker ook voor het vinden van een nieuwe woning.

Bedrijfskwaliteiten

Meer dan 25 jaar ervaring in het vak
Deskundige makelaars
Resultaatgerichte werkwijze
Veel aanbod
Behulpzaam
Kwalitatief goede dienstverlening

Gratis waardebepaling bij Philippen Makelaardij

Er komt een punt dat een woning verkocht moet worden. Dan is het belangrijk om te weten wat een woning waard is. Bij Philippen Makelaardij is het mogelijk om een gratis waardebepaling aan te vragen voor een woning. Na ontvangst van deze waardebepaling kan er worden voorbereid op het toekomstige verloop van de verkoop van de woning.

Klik hier voor een gratis waardebepaling

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op