Bedrijfsinformatie
Bouwradius Training & Advies
Engelandlaan 74 2391 PN Hazerswoude-Dorp
Actief sinds:
Expertise
Maatwerk & Advies
Trainingen
STAP subsidie
Contactgegevens
info@bouwradius.nl
079 36 85 800
Review rating

Review Bouwradius Training & Advies

Bouwradius Training & Advies is een opleidingsinstituut voor de bouwsector, waarbij ze werkgevers en werknemers ondersteunen in hun ontwikkeling. Het bedrijf verbetert kennis en vaardigheden op het gebied van techniek, organisatie, communicatie, veiligheid en fysieke gesteldheid. Dit doen ze door middel van een breed scala aan hoogwaardige cursussen en trainingen. Door voortdurende innovatie van hun producten en diensten zorgt Bouwradius Training & Advies ervoor dat hun bedrijfsadvies naadloos aansluit bij de actuele wensen en behoeften van klanten in alle sectoren van de bouw en aanverwante bedrijven. Ze streven voortdurend naar verbetering van de kwaliteit en effectiviteit van kennisoverdracht, ervaring, vaardigheden en advies.

Trainingen van Bouwradius Training & Advies

Bouwradius Training & Advies biedt een breed scala aan trainingen voor alle niveaus binnen bouwbedrijven, inclusief bouwplaatspersoneel, middenkader en hoger management. Ze leveren bijscholingscursussen op de bouwplaats en managementtrainingen in inspirerende omgevingen.

Ze gaan echter verder dan alleen trainingen. Het bedrijf biedt ook expertise aan bedrijven in de B&U- en Infra-sector van de bouw. Ze detacheren veiligheidsdeskundigen, verzorgen bouwplaatsinspecties en bieden hulp bij fysieke overbelasting. Met het hoogwaardige programma van cursussen, trainingen en bedrijfsadvies die Bouwradius te bieden heeft, ondersteunen ze werkgevers en werknemers in de bouw bij hun ontwikkeling.

De missie van Bouwradius

Bouwradius Training & Advies

De missie van Bouwradius, is om de nieuwste ontwikkelingen in de Bouw & Infra-sector innovatief te vertalen naar praktische en hoogwaardige trainingen en advies. Ze streven ernaar dat alle betrokken medewerkers op de bouwplaats de nieuw verworven kennis direct kunnen toepassen om de best mogelijke resultaten te behalen.

Om deze missie te realiseren, helpen ze bij het integreren van horizontale (keten) en verticale (communicatie) processen, zodat de organisatie van onze klanten optimaal en efficiënt kan functioneren. Het team van Bouwradius biedt vakinhoudelijke en functionele (maatwerk) training en coaching om maximale effectiviteit en efficiency te bereiken. De kwaliteit wordt gewaarborgd door het inzetten van trainers en adviseurs met uitgebreide praktijkervaring.

Bedrijfskwaliteiten

Ondernemerschap en leidinggeven
Veiligheid & Milieu
Werken met materieel
Bedrijfshulpverlening
Renovatie & Restauratie
E-learning
Financiën
Marketing & Verkoop
Persoonlijke vaardigheden

Studeren met de STAP subsidie

Met een opleidingstegoed van maar liefst € 1.000,- kun je jezelf verder ontwikkelen. Ben je bekend met het STAP-budget? Zo niet, lees dan snel verder om te ontdekken hoe je een training bij Bouwradius kunt volgen en tot € 1.000,- inclusief BTW subsidie kunt ontvangen. Bijna alle trainingen zijn dus praktisch gratis!
Wil jij zo bijvoorbeeld een ehbo opleiding volgen? Dit is je kans!

Als je al bekend bent met het STAP-budget, zoek dan snel een training uit die in aanmerking komt voor de subsidie en meld je alvast aan. Het aanvragen van STAP-subsidie lijkt moeilijker dan het is. Het belangrijkste is om op tijd te zijn. Zorg ervoor dat je op 3 juli 2023 om 10:00 uur klaar zit met je DigiD om je STAP-subsidie aan te vragen.

Klik hier voor meer informatie

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op