Bedrijfsinformatie
Firespec
Turfschipper | 2292 JA Wateringen
Actief sinds:
Expertise
Brandveiligheid
Inspectie en advies
Brandveiligheidsplannen
Beheer en onderhoud
Contactgegevens
info@firespec.nl
070 221 27 32
Review rating

Review Firespec

Firespec richt zich op het brandveilig maken en onderhouden van constructies. Dankzij de jarenlange ervaring en expertise bieden ze op maat gemaakte brandpreventie oplossingen. Het doel is dan ook om een veilige omgeving te creëren, die niet alleen praktisch, maar ook nog eens kostenefficiënt is. Het bedrijf ontwikkelt oplossingen die gebouwen én mensen beschermen, om zo de meest veilige situatie te realiseren. Van inspecties en advies tot innovatieve systemen, bij Firespec staan ze garant voor totaaloplossingen op het gebied van brandveiligheid die volledig afgestemd zijn op jouw bedrijf. Ze streven naar duurzame relaties en samenwerkingen door middel van nauwe samenwerkingen. Met als gevolg het leveren van kwalitatieve en effectieve systemen, voor de meest brandveilige situatie. De veiligheid van mensen wordt gewaarborgd, wat natuurlijk het meest belangrijk is van alles.

De sterke punten:

  • Kwalitatieve service
  • Meedenkend
  • Levert maatwerk
  • Ruim aanbod diensten
  • Veel kennis en ervaring

De missie van Firespec

Firespec zorgt voor de brandveiligheid van bedrijven en hiermee willen ze een bijdrage leveren aan brandveiligheid in Nederland. De brandveiligheidsnormen voor constructies moeten in Nederland verhoogd worden. Firespec pakt deze uitdaging met beide handen aan en levert maatwerk dat voldoet aan de strengste eisen. Het bedrijf biedt optimale veiligheid, zelfs in noodsituaties, vanwege hun focus op ontwikkeling en nieuwe technologieën.

Bedrijfskwaliteiten

Deskundig
Kwalitatieve materialen
Veel ervaring en expertise
Betrouwbaar
Meedenkend in oplossingen
Breed aanbod diensten

De expert in brandveiligheid

Ben je op zoek naar een bedrijf die jou helpt bij het brandveilig maken van jouw pand? Dan is Firespec de partner die jij zoekt! Firespec biedt namelijk verschillende diensten aan op het gebied van brandveiligheid, zoals inspectie en advies, beheer en onderhoud, bouwkundige brandpreventie, brandcompartimentering, brandveiligheidsplannen en verschillende brandwerende applicaties. Het bedrijf heeft jarenlang ervaring in de branche en kijkt altijd naar de unieke situatie, zodat jij een op maat gemaakte oplossing ontvangt. Neem vandaag nog contact met ze op en ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen!

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op