Bedrijfsinformatie
Buro van Rooijen
Avenue Ceramique 160, 6221 KX Maastricht
Actief sinds: 2011
Expertise
Tuininrichting
Tuinontwerp
Zwembaden plaatsen
Contactgegevens
info@burovanrooijen.nl
0438528513
Review rating

Review Buro van Rooijen

Buro van Rooijen is een bedrijf wat ervoor zorgt om u droomtuin tot werkelijkheid te maken. De passie ligt bij hoogwaardige materialen en vakkundig advies. Er wordt altijd gezocht naar een creatieve oplossing die aansluit bij uw wensen. Ze zijn gevestigd in Maastricht, waar een ervaren en enthousiast team op joustaat te wachten.

Hoe gaat Buro van Rooijen te werk?

Bij Buro van Rooijen gaan we eerst erachter komen waar jouw wensen liggen, maar ook hoe jij als persoon bent. De tuin wordt een weerspiegeling van jouw dromen. De designers willen jou beter leren kennen en zich zo goed mogelijk kunnen verplaatsen in jou. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt dit uitgebreid besproken en wordt de tuin daarop aangepast. Er wordt een totale ervaring aangeboden. Deze begint met een grondige inventarisatie van je behoeften, smaak en levensstijl. Vervolgens wordt dit vertaalt in een uniek tuinontwerp dat alle elementen bevat die voor jou belangrijk zijn. Tijd om te ontspannen is immers kostbaar in het drukke leven.

Beoordeling Buro van Rooijen

Op Google heeft Buro van Rooijen een aantal mooie reviews mogen ontvangen. Met 15 reviews heeft het bedrijf 4,7/5 sterren. Mensen zijn erg te spreken over de professionaliteit en het inlevingsvermogen.

Bedrijfskwaliteiten

Professioneel
Kwaliteitsdiensten
Enthousiast team
Professioneel advies

Hulp inschakelen van Buro van Rooijen

Het kan lastig zijn om jouw beelden in de realiteit uit te werken. Dit is dan ook de ideale plek voor Buro van Rooijen om jou te ondersteunen erin. Het team kan er samen met jou voor zorgen dat alle ruimte goed benut wordt. Zo kan er gezorgd worden dat je echt gelukkig bent in je eigen tuin. Jouw tuin moet een verlengstuk van je leefruimte moet zijn. Het moet een oase van rust zijn waar je kan ontspannen en genieten van de natuur. Het is een compleet plaatje wat beetje bij beetje wordt opgevuld met alleen maar schoonheid.

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op