Bedrijfsinformatie
Buteyko Limburg
Bronneberg 4, 6075 CW Herkenbosch
Actief sinds: nvt
Expertise
Buteyko cursus
Matrix methode
Intermittent fasting
Tips snurken
Contactgegevens
info@buteyko-limburg.nl
06 53529424
Review rating

Review Buteyko Limburg

De Buteyko methode is niet alleen het aanleren van een goede ademhalingstechniek. Het is DE methode die je kan helpen om chronische ongeneeslijke aandoeningen te genezen door de oorzaak daarvan te bestrijden. Bij Buteyko leer je de ins en outs over de belangrijkste aspecten binnen de methode. Wil jij een goede controle krijgen over je ademhaling? Dan moet je bij Buteyko Limburg zijn.

De sterke punten van Buteyko Limburg

  • Veel mensen geholpen
  • Persoonlijk contact
  • Goede hulp

Meer over de methode

De kern van de methode is dat je bewuster wordt van je eigen ademhaling. Daarnaast krijg je binnen de cursussen allemaal verschillende speciale oefeningen aangeleerd om jouw ademhaling rustiger te krijgen zodat deze past bij de inspanning die je levert. Je leert ook nog om altijd door de neus te ademen. Voor de mensen die altijd door hun mond hebben geademd, zal het in eerste instantie een beetje raar zijn, maar hier wen je wel aan. Je krijgt na een tijdje een andere ademdiepte en ademfrequentie wat allemaal voordelen met zich mee brengt.

Bedrijfskwaliteiten

Veel tevreden klanten
Advies op maat
Verschillende soorten technieken
Veel kennis over de methode

Buteyko Limburg

De Buteyko methode gaat hand in hand met intermittent fasting. Dit betekent periodiek vasten in het Nederland. Het houdt in dat je alleen maar op bepaalde momenten van de dag of week mag eten. Veel mensen doen dit, omdat het allerlei voordelen heeft voor de gezondheid. Om te zorgen dat dit goed gaat heb je een speciaal schema voor intermittent fasting. Deze kun je bij Buyeko Limburg gewoon laten maken zodat jij precies weet wanneer je mag eten. Wil jij graag gewicht verliezen op een relatief makkelijke manier? Kijk dan eens op de website van Buteyko Limburg.

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op