Bedrijfsinformatie
Via Novalis
Kloostertuin 14, 6133 VN Sittard
Actief sinds: n.v.t.
Expertise
Healing TAO
Reiki
Spiritueel
Cursussen
Contactgegevens
info@vianovalis.nl
06 10258134
Review rating

Review Via Novalis

Elle en Harrie van Via Novalis heten iedereen van harte welkom in hun spirituele centrum. Hier kun je terecht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en om volledig te ontspannen. Ze bieden ondersteuning op een unieke manier die past bij jou als individu. Bij Via Novalis vind je antwoorden op vragen als: "Wie ben ik? Wat wil ik? Wat brengt mij vreugde?" Het is van essentieel belang om jezelf op de eerste plaats te zetten, en daarbij kan Via Novalis je begeleiden. Overweeg je bijvoorbeeld om een Reiki cursus in Limburg te volgen? Aarzel dan niet om contact met hen op te nemen!

De sterke punten van via Novalis

  • Specialisatie in spirituele ontwikkeling.
  • Een gastvrije en positieve sfeer.
  • Jouw welzijn staat altijd centraal.

Een ontdekkingsreis naar zelfbewustzijn

Overweeg je een cursus over spirituele ontwikkeling? Misschien is het wel de juiste keuze voor jou. Als je worstelt met levensdoelen en vragen over jezelf, kan een cursus over spirituele ontwikkeling je helpen. Deze cursus biedt coaching, huiswerk en begint altijd met een meditatie om je te helpen je innerlijke zelf te verkennen. Het is een reis naar zelfbewustzijn en persoonlijke groei. Wil je meer informatie of wil je je inschrijven voor een cursus? Neem gerust contact op met Via Novalis.

Bedrijfskwaliteiten

Goed advies
Gespecialiseerd
Veel tevreden klanten
Jij staat er centraal

Via Novalis

Healing TAO is een speciale manier dat bestaat uit chi kung en meditatie. Het is eigenlijk een zelfhulp methode om spanningen los te maken en ziekte te genezen. Daarnaast kan het beide ook voorkomen. De methode wordt gedaan om de levensenergie te vermeerderen. Dit noemen ze ook wel Chi. Dit kun je al bereiken door een aantal simpele technieken en het uitvoeren van lichaamsoefeningen. Wil jij meer te weten komen over deze technieken of over Healing Tao? Bel eens om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op