Bedrijfsinformatie
Via Novalis
Kloostertuin 14, 6133 VN Sittard
Actief sinds: n.v.t.
Expertise
Healing TAO
Reiki
Spiritueel
Cursussen
Contactgegevens
info@vianovalis.nl
06 10258134
Review rating

Review Via Novalis

Elle en Harrie van Via Novalis heten iedereen welkom in hun spirituele centrum. Je kunt er terecht voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling, maar ook om even helemaal te ontspannen. Ze ondersteunen jou op jouw eigen unieke manier. Je krijgt er antwoorden op zaken zoals: Wie ben ik, Wat wil ik, wat doet mij goed. Het is belangrijk om jezelf op nummer 1 te zetten. Daarbij kunnen ze bij Via Novalis helpen. Wil jij bijvoorbeeld een Reiki cursus in Limburg volgen? Neem dan contact met ze op!

De sterke punten van Via Novalis

  • Gespecialiseerd
  • Een goede sfeer
  • Je staat er helemaal centraal

Een reis naar jezelf

Een cursus over spirituele ontwikkeling? Misschien is het wel iets voor jou. Weet jij niet wat het doel is in het leven? Of zit jij met veel vragen over jezelf? Dan kan een cursus spirituele ontwikkeling jou hierbij helpen. In deze cursus krijg je coaching en huiswerk en ze beginnen altijd met een mediatie oefening. Zoek jij een cursus spirituele ontwikkeling? Neem dan snel contact op met Via Novalis.

Bedrijfskwaliteiten

Goed advies
Gespecialiseerd
Veel tevreden klanten
Jij staat er centraal
"De sessies waren ontzettend fijn en leerzaam bij jullie. Ik heb antwoord gekregen op veel vragen waar ik mee worstelde. Dankjewel voor jullie bijdrage!"
Tevreden klant

Via Novalis

Healing TAO is een speciale manier dat bestaat uit chi kung en meditatie. Het is eigenlijk een zelfhulp methode om spanningen los te maken en ziekte te genezen. Daarnaast kan het beide ook voorkomen. De methode wordt gedaan om de levensenergie te vermeerderen. Dit noemen ze ook wel Chi. Dit kun je al bereiken door een aantal simpele technieken en het uitvoeren van lichaamsoefeningen. Wil jij meer te weten komen over deze technieken of over Healing Tao? Bel eens om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op