Bedrijfsinformatie
Cargo Care
Vouersweg 108, 6161 AG Geleen
Actief sinds: n.v.t.
Expertise
Particuliere verhuizingen
Zakelijke verhuizingen
Verhuisliftservice
Verhuisadvies
Contactgegevens
info@cargo-care.nl
046-2340001
Review rating

Review Cargo Care

Cargo Care ontzorgt nu al meer dan 10 jaar mensen op het gebied van verhuizen. Ze bieden zelfs een verhuisliftservice aan om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Omdat ze over verschillende verhuis liften beschikken, kunnen ze op vrijwel iedere locatie uw inboedel verhuizen tot aan de hoogste verdieping.

Cargo Care is niet alleen het verhuisbedrijf van Zuid-Limburg, maar HET verhuisbedrijf van Limburg. Bij Cargo Care gaan ze geen enkele uitdaging uit de weg! Neem contact met ze op om zorgeloos te genieten van uw verhuizing.

De sterke punten van Cargo Care

  • Bij Cargo Care bent u goed verzekerd
  • Erkende verhuizer
  • Technisch onderlegd

Cargo Care Zakelijk

Naast de particuliere verhuizingen doet Cargo Care ook zakelijke verhuizingen. Het blijft bij de zakelijke verhuizingen niet enkel bij het verhuizen van al het kantoormeubilair. Ze zijn namelijk ook een verlengstuk van al het transport omrent de verhuizing van de organisatie. Ze zorgen dus ook voor de verhuizing van het kantoor, opslag en magazijn. Neem vrijblijvend contact op met Cargo Care en bespreek de mogelijkheden.

Bedrijfskwaliteiten

veel ervaring
Veel tevreden klanten
goede prijs / kwaliteit
Goede service
"Zeer kundige mensen die plezier hebben in hun vak. Aanvraag was snel geregeld en de dozen konden we ruim van te voren al krijgen. Ook extra dozen is geen probleem. Binnen een paar uur is je huis leeg en staat alles op de nieuwe plek. Zeker een aanrader. En nog een positief punt. Ten opzichte van andere verhuisbedrijven hanteren ze een eerlijke prijs!"
Tevreden klant

Cargo Care

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Limburg? Dan bent u bij Cargo Care aan het juiste adres. Ze zijn de specialist voor erkende verhuizingen in heel Limburg. Ze zien verhuizen niet alleen als het verplaatsen van spullen, maar ook als het ontzorgen van de klanten. Want verhuizen is over het algemeen toch wel een stressvolle tijd. Ze verhuizen de spullen zonder zorgen tegen een enorm scherpe prijs. Wil jij bijvoorbeeld verhuizen naar Beek? Neem dan contact op met Cargo Care.

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op