Bedrijfsinformatie
Cargo Care review
Vouersweg 108, 6161 AG Geleen
Actief sinds: n.v.t.
Expertise
Particuliere verhuizingen
Zakelijke verhuizingen
Verhuisliftservice
Verhuisadvies
Contactgegevens
info@cargo-care.nl
046-2340001
Review rating

Review Cargo Care review

Cargo Care ontzorgt al meer dan 10 jaar mensen op het gebied van verhuizingen. Ze bieden zelfs een verhuisliftservice aan om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met diverse verhuisliften tot hun beschikking kunnen ze vrijwel overal uw inboedel verhuizen, zelfs naar de hoogste verdiepingen.

Cargo Care is niet zomaar een verhuisbedrijf van Limburg, maar dé verhuisspecialist van heel Limburg. Bij Cargo Care gaan ze elke uitdaging met enthousiasme aan. Neem contact met hen op en geniet van een zorgeloze verhuizing.

De sterke punten van Cargo Care

  • U bent goed verzekerd bij Cargo Care.
  • Ze zijn een erkend verhuisbedrijf.
  • Technisch goed onderlegd voor complexe verhuizingen.

Cargo Care voor Zakelijk Gebruik

Naast particuliere verhuizingen verzorgt Cargo Care ook zakelijke verhuizingen. Hierbij beperken ze zich niet alleen tot het verhuizen van kantoormeubilair, maar zijn ze een integraal onderdeel van het transport en de logistiek rondom de bedrijfsverhuizing. Ze regelen de verhuizing van het kantoor, opslagruimte en magazijn. Neem vrijblijvend contact op met Cargo Care en bespreek de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bedrijfskwaliteiten

veel ervaring
Veel tevreden klanten
goede prijs / kwaliteit
Goede service

Cargo Care

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Limburg? Dan bent u bij Cargo Care aan het juiste adres. Ze zijn de specialist voor erkende verhuizingen in heel Limburg. Ze zien verhuizen niet alleen als het verplaatsen van spullen, maar ook als het ontzorgen van de klanten. Want verhuizen is over het algemeen toch wel een stressvolle tijd. Ze verhuizen de spullen zonder zorgen tegen een enorm scherpe prijs. Wil jij bijvoorbeeld verhuizen naar Beek? Neem dan contact op met Cargo Care.

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op