Bedrijfsinformatie
Pika
Mauritslaan 49, 6129 EL Urmond
Actief sinds: 2017
Expertise
Veiligheidssoftware
gebruiksvriendelijke software
direct toepasbaar
Contactgegevens
info@pika.nl
+31 (0)85 009 2200
Review rating

Review Pika

PIKA is onderdeel van de ViB Fabriek. PIKA is een digitaal platform waarmee het werken met gevaarlijke stoffen veiliger wordt gemaakt. Er is een app ontwikkeld die allemaal informatie verschaft die door de werknemers van bedrijven gecheckt kunnen worden. Ben jij een importeur, producent of leverancier en wil jij jouw medewerkers voorzien van bijvoorbeeld een werkplekinstructiekaart? Neem dan contact op met PIKA.

De sterke punten van Pika

  • Veiliger werken met gevaarlijke stoffen
  • Transparante communicatie
  • Gebruiksvriendelijke software

Het PIKA platform

Wanneer je gebruik gaat maken van het PIKA digitaal platform zul je de mogelijk krijgen om alle veiligheidsrelevante productinformatie door middel van een Productinformatiekaart of Werkplekinstructiekaart te bekijken. Dit is toch veel beter dan al dat bedrukte papier!

Bedrijfskwaliteiten

Snelle reactie
Advies op maat
Nemen de tijd voor klanten

PIKA

Bij PIKA kun je ook SDS software krijgen. Hierin staan de mogelijke risico's van bepaalde gevaarlijke stof. Dit informatieblad beschikt over alle informatie met betrekking tot het gebruik van de stoffen. Met behulp van PIKA geef je leveranciers en werknemers de mogelijkheid om veiligheidsrisico's snel uit te sluiten door middel van een snelle en directe communicatie. Ben jij nog op zoek naar een app voor gevaarlijke stoffen? Raadpleeg dan PIKA!

 

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op