Bedrijfsinformatie
Cookcoaching
Oppert 266, 3011 HV Rotterdam
Actief sinds: 2004
Expertise
Coaching
Workshops
Trainingen
Expertise door persoonlijke ervaring
Contactgegevens
fiona@cookcoaching.nl
+31 6 204 157 95
Review rating

Review Cookcoaching

Als je op zoek bent naar een coach in Rotterdam, is Cookcoaching de coach voor jou! Eigenaresse Fiona Cook begeleid vrouwen die de balans kwijt zijn doordat ze met te veel dingen tegelijk bezig zijn. Fiona biedt begeleiding aan wanneer het te druk in je hoofd is, jij je onzeker voelt, je te hard werkt, weinig tijd voor jezelf neemt en wanneer je lijf op is. Door herhalende patronen te ontdekken en te doorbreken zorgt ze ervoor dat je de rust terugkrijgt die je verdient, je meer gaat genieten van je leven en verbinding maakt met je gevoel. Iedereen is anders en ervaart patronen op een andere manier. Door middel van 1 op 1 begeleiding en een aanpak afgestemd op jouw vragen behaalt Cookcoaching het optimale resultaat. Naast coaching sessies biedt Cookcoaching workshops en trainingen aan waarin ze in een korte periode je van alles leren over persoonlijke ontwikkeling.

De sterke punten van Cookcoaching

  • Cookcoaching biedt begeleiding op maat;
  • Kennis door persoonlijke gebeurtenissen;
  • Jarenlange ervaring met coachen.

Is Cookcoaching aan te raden?

Cookcoaching is absoluut aan te raden voor mensen die opzoek zijn naar begeleiding om zichzelf terug te vinden. Door de kennis die Cookcoaching met zich meebrengt, helpen ze je patronen te ontdekken en te doorbreken om de rust weder te laten keren. Met 1 op 1 coaching sessies zorgt Cookcoaching ervoor dat jouw vragen optimaal behandeld worden. Cookcoaching ontvangt je met open armen wanneer jij klaar bent om de stap naar persoonlijke ontwikkeling te maken.

Bedrijfskwaliteiten

Deskundig
Diverse diensten
1 op 1 begeleiding

Het boek Ontrafeld

Naast het geven van coaching sessies en het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling, heeft eigenaresse Fiona het boek Ontrafeld geschreven. In dit boek deelt zij haar eigen verhaal. Bij het verhaal legt ze uit waarom bepaalde dingen gaan zoals ze gaan. Zo kan de lezer hun eigen patronen herkennen en onderzoeken. Dit boek is een absolute aanrader als je meer wilt weten over terugkerende patronen die invloed hebben op het dagelijks leven.

Bezoek de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op