Bedrijfsinformatie
Positief en Ontspannen bevallen
Heigrindelweg 82, 6414 BT Heerlen
Actief sinds: 2020
Expertise
Jarenlange kennis en ervaring
1000+ stellen geholpen
Meer dan 16 jaar ervaring
Contactgegevens
liangon@positiefenontspannenbevallen.nl
06 23891602 / 06 26851081
Review rating

Review Positief en Ontspannen bevallen

Zwangerschapscursus Limburg begeleidt stellen om met een ontspannen en positief gevoel te kunnen bevallen. Met de jarenlange kennis en ervaring als verloskundige, wordt er samen naar de bevalling toegewerkt. De cursus is opgericht met het doel om de toekomstige ouders van Limburg en omstreken zo goed mogelijk bij te kunnen staan.

De sterke punten van Positief en Ontspannen bevallen

  • Behulpzaam advies
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Toegewijd en openhartig

Positief en Ontspannen bevallen is ontstaan met veel passie en plezier bij het coachen en begeleiden van de zwangerschap. Dankzij de vele jaren ervaring als verloskundigen, is geen vraag of situatie onbekend. Lian en Gon staan tijdens de zwangerschap de ouders zo goed mogelijk bij, in de reis naar ouderschap. Positief en Ontspannen bevallen zorgt samen met jullie ervoor, dat de zwangerschap een mooie en onvergetelijke tijd wordt!

Bedrijfskwaliteiten

Behulpzaam advies
Jarenlange ervaring
Toegewijd en openharting
Professioneel

Positief en Ontspannen bevallen

Bij zwangerschapscursus zuid limburg leer je met jouw partner alles over het geboorteproces. Daarbij oefen je mentale voorbereidingsoefeningen en leer je technieken die je in verschillende fases van de zwangerschap kunt toepassen. Door de jarenlange kennis en ervaring van Positief en Ontspannen bevallen leer je het geboorteproces op een mooie en bijzondere manier te ervaren. Als je de zwangerschap op een mooie en bijzondere wijze wilt ervaren met de juiste kennis en ervaring, kun je contact opnemen met Positief en Ontspannen bevallen.

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op