Bedrijfsinformatie
De Rie Masten
Biesboschhaven Zuid 23a, 4251 NN Werkendam
Actief sinds: 1930
Expertise
Jarenlange ervaring
Jarenlange kennis
Maatwerkprojecten
Meer dan 90 jaar ervaring
Contactgegevens
info@deriemasten.nl
0183 50 36 55
Review rating

Review De Rie Masten

De Rie Masten is een écht familiebedrijf opgericht in 1930. Het bedrijf heeft een ruim aanbod aan vlaggenmasten en vlaggenstokken. De vlaggenstokken die De Rie Masten aanbiedt zijn van hout, aluminium en polyster. Daarnaast hebben ze ook een ruim aanbod aan bijpassende accessoires.

De sterke punten van De Rie Masten

  • Handgemaakte producten
  • Altijd scherpe prijzen
  • Veel tevreden klanten

De Rie Masten heeft als motto "wij zorgen dat het rondkomt". Of het gaat om vlaggenmasten, scheepsmasten of speeltoestellen. De Rie Masten kan het allemaal regelen. Naast het leveren van vlaggenmasten en vlaggenstokken, verzorgt De Rie Masten ook scoutingartikelen zoals roeiriemen, wrikriemen, scountingmasten en diverse scoutingmaterialen

Bedrijfskwaliteiten

Handgemaakte vlaggenmasten
Handgemaakte vlaggenstokken
Scoutingartikelen
Veel tevreden klanten

De Rie Masten

Bij De Rie Masten staat de klant centraal. De Rie Maten biedt voor iedereen de ideale vlaggenstok en vlaggenmast. Dit wordt gerealiseerd, doordat alle producten met de hand worden gemaakt. Al gaat het om om een houten, polyester of aluminium vlaggenmast. Bovendien hebben ze meer dan 90 jaar lang ervaring, waardoor geen maatwerkproject teveel is! Tevens blijven ze zich alsnog elk jaar innoveren en verbeteren. De Rie Masten is zes dagen per week geopend, om het project zo snel mogelijk tot een geslaagd succes te brengen! Bent u op zoek naar uw geschikte vlaggenstok en vlaggenmast? Neem dan een kijkje bij De Rie Masten

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op