Bedrijfsinformatie
De Trouwjurken Outlet
Buitensingel 80, 3920 Lommel, België
Actief sinds: 2007
Expertise
Bruidsmode
Bruidsaccessoires
Contactgegevens
info@bruidsmodeoutlet.be
+32 11 283 06
Review rating

Review De Trouwjurken Outlet

Alles voor de grote dag

Bij De Trouwjurken Outlet in Lommel hebben ze verstand van alle benodigdheden voor de grote dag. Met een winkel van 500m2 vol met jurken en accessoires van A-merken is er voor ieder wat wils. Er is een ruim aanbod aan modellen van Europese topmerken. Wekelijks een nieuwe collectie met bruidsjurken van maat 34 tot 44, tot wel 70% goedkoper. Goedkope trouwjurken van topkwaliteit, gecombineerd met een geweldige service.

Is De Trouwjurken Outlet aan te raden?

De Trouwjurken Outlet is zeker een aanrader. Met meer dan 25 jaar ervaring in de trouwbranche zijn ze experts op gebied van bruidsmode. Met aandacht voor service en een oog voor kwaliteit zorgen ze bij De Trouwjurken Outlet voor dat iedere bruid zich speciaal voelt, zoals het hoort. De stylisten nemen gedurende de afspraak uitgebreid de tijd om excellente service te geven. Dit alles gecombineerd met de aantrekkelijke prijzen, is De Trouwjurken Outlet the place to be op gebied van mode voor de aankomende bruid.

Bedrijfskwaliteiten

Persoonlijke service
Kwaliteit
Ruim assortiment

De beste prijs

Service en kwaliteit staat centraal bij De Trouwjurken Outlet, maar ze zorgen ook voor de beste prijs. Met een aanbod van topmerken uit Europa met prijzen tot wel 70% goedkoper dan in andere bruidswinkels en met wekelijks een nieuwe collectie blijven ze meelopen met de laatste bruidsmode. Prijzen beginnen bij een vanaf prijs van 299 euro, zo zit er voor ieder budget een gewilde jurk tussen.

Bekijk de collectie

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op