Bedrijfsinformatie
Mijn Baard
Heemstederweg 14 A1, 1902 RP Castricum
Actief sinds: 2015
Expertise
Mannelijke verzorging
Baardproducten
Pomade
Contactgegevens
info@mijnbaard.nl
0251 342 008
Review rating

Review Mijn Baard

Mijn Baard is dé webshop voor verzorging van de hedendaagse man. Ze bieden een ruim assortiment aan met onder andere producten voor het verzorgen van je baard, huid- en gezichtsverzorging en haarproducten om ervoor te zorgen dat jij er iedere dag fris uitziet. Mijn Baard verkoopt uitsluitend producten waar zij zelf in geloven. Ze testen de producten zelf voordat zij deze in de winkel verkopen. Zo ben je verzekerd van de beste producten tegen een scherpe prijs. Mijn Baard heeft een ruim assortiment aan merken ter beschikking in hun webshop. Zo verkopen zij onder andere producten van Layrite, Proraso, Suavecito en hun eigen merk Mijn Baard.

Door de kwaliteit van hun producten te waarborgen zorgt Mijn Baard ervoor dat iedere klant tevreden is met zijn bestelling. Naast de kwalitatief hoogwaardige producten die Mijn Baard aanbiedt, bieden ze ook een snelle levering van de producten.

De sterke punten van Mijn Baard

  • Ruim assortiment aan verzorgingsproducten van verschillende merken voor mannen;
  • Goede service en snelle levering;
  • Verkopen uitsluiten producten van de hoogste kwaliteit;
  • Waarborgen de kwaliteit van producten door ze zelf te testen.

Is Mijn Baard aan te raden?

Als je op zoek bent naar een webshop die gespecialiseerd is in mannelijke verzorging, is Mijn Baard absoluut een aanrader. Ze verkopen hoogwaardige producten voor mannen die aandacht besteden aan hun uiterlijk. Ze bieden een ruim assortiment, goede service en een snelle levering. Via verschillende kanalen waaronder WebwinkelKeur hebben zij meer dan 550 reviews met een gemiddelde rating van een 9.8 uit 10.

Bedrijfskwaliteiten

Ruim assortiment
Goede service
Snelle levering
Kwalitatief hoogwaardige producten

Assortiment en merken

Mijn Baard biedt verschillende producten aan via hun webshop. Zo bieden zij alle bedenkbare producten aan voor het verzorgen van je baard, zoals baardolie, baardzeep en baardwax. Vergeet de verschillende soorten scheermessen, borstel en kammen niet! Mijn Baard biedt ook huid- en gezichtsverzorging en haarstyling producten aan. Voor al deze producten bieden zij veel bekende merken aan waaronder Layrite, Proraso en Suavecito. Naast deze merken hebben zij hun eigen lijn aan producten genaamd Mijn Baard. Alleen producten van de hoogste kwaliteit zijn te vinden in hun assortiment!

Bekijk de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op