Bedrijfsinformatie
Klik Digital
Europalaan 400, 5e etage, 3526 KS Utrecht
Actief sinds: 2020
Expertise
Linkbuilding
SEO Copywriting
App Campaigns
Display Ads
Search Ads
Facebook Ads
Contactgegevens
info@digitalmovers.nl
0302272922
Review rating

Review Klik Digital

Hét Online Marketing bureau uit Utrecht!

Als je digitaal wilt groeien ben je bij Klik Digital aan het juiste adres. Het jonge en bruisende team zet zich elke dag in om ervoor te zorgen dat bedrijven hun publiek de juiste interactieve content kunnen bieden. Dat doen ze onder andere door middel van SEO. Dat is een onderdeel van de marketingcampagne die ervoor zorgt dat je beter zichtbaar wordt, waardoor er dus ook meer bezoekers naar je website komen. En logischerwijs, hoe meer bezoekers je hebt hoe groter de kans op klanten. Hierom is het dus ook de meest duurzame manier van marketing.

Reclame

Doordat Klik Digital onder andere een Certified Google Business Partner is kunnen ze de meest effectieve campagnes opzetten. Hierdoor krijg je direct een groei aan bezoekers en je naamsbekendheid zal stijgen. Dat allemaal omdat je hoger zult komen te staan in de Google-zoekresultaten. Naast dat Klik Digital de hoogste kwaliteit wilt nastreven, doen ze dit alles ook nog eens voor de scherpste prijs.

Locaties

Klik Digital heeft naast een uitstekende website ook een groot aantal kantoren. Zo hebben ze een Online Marketing bureau uit Utrecht, Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Hilversum, Houten, Maarsen én Tilburg.

Gewaardeerde klanten

Door de jaren heen is Klik Digital heel hard gegroeid. Hierdoor hebben ze grote klanten gekregen zoals onder andere: AkzoNobel, Feyenoord, Heineken Prizes, Ribs&Co, Weijntjes en DAK Kindercentra.

Is Klik Digital aan te raden?

Ja, het bruisende team van Klik Digital zal zich volledig inzetten om ervoor te zorgen dat je website beter gaat scoren, en dus meer bezoekers krijgt. Doordat ze partner zijn bij grote bedrijven zoals Facebook en Google weet je dat ze betrouwbaar en kwalitatief sterk zijn.

Bedrijfskwaliteiten

Certified Google Business Partner
Klant vriendelijk
Certified Datatricks Partner
Snelle service
Certified Facebook Business Partner
Ervaren

Social ads

De sociale media krijgt een steeds belangrijkere rol in ons leven. Vrijwel iedereen heeft Facebook, Twitter en/of Instagram. Doordat veel mensen hier dagelijks mee bezig zijn is het dus ook de ideale manier voor bedrijven om zich beter zichtbaar te maken. Mocht je dus snel een bredere doelgroep willen, dan is adverteren hierop een slimme keus!

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op