Bedrijfsinformatie
DAK Kinderopvang Den Haag
Maanweg 174, 2516 AB Den Haag
Actief sinds: 1912
Expertise
Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Peuteropvang
Contactgegevens
klantadvies@dakkindercentra.nl
088 750 9100
Review rating

Review DAK Kinderopvang Den Haag

Als je in omgeving Den Haag woont en je hebt kleine kinderen (0 to 13 jaar) Dan is DAK Kindercentra een uitstekende kinderopvang voor je hun. Warme aandacht voor jou en je kinderen staat op nummer één. En aangezien ze al sinds 1912 bestaan, is DAK Kindercentra een organisatie met ontzettend veel kennis en professionaliteit. Ze hebben drie soorten opvang, het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang en de peuteropvang. Ook is het prettig dat ze een duidelijk tarief hebben, hierdoor weet je direct waar je aan toe bent.

Bedrijfskwaliteiten

Persoonlijke aandacht
Spelenderwijs ontwikkelen
60 locaties verspreid door heel Den Haag, Rijswijk en Voorburg
Partner in kindontwikkeling
Professionele medewerkers

Rondleiding aanvragen

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden na het lezen van de review. Dan kun je vrij gemakkelijk een rondleiding aanvragen, op deze manier krijg je een gevoel bij de locatie en hun werkwijze. Ze ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden. Gebruik de volgende link om een formulier te kunnen invullen, daarmee kunt u de rondleiding aanvragen: www.dakkindercentra.nl/rondleiding-aanvragen/

 

 

Aanvragen

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op