Bedrijfsinformatie
Driving Coach
Overbroekerf 77, 6433 EZ Hoensbroek
Actief sinds:
Expertise
Coachende begeleiding
Auto rijles
Scooter rijles
Faalangst
Contactgegevens
info@drivingcoach.nl
045-8501535
Review rating

Review Driving Coach

Ben jij op zoek naar een rijschool in Heerlen die focust op persoonlijke coaching en hoogstaande kwaliteit? Zoek niet verder! Je krijgt altijd rijles van dezelfde persoon waardoor je een vertrouwde band kan opbouwen met je Driving Coach.

Omgeving

Deze kwalitatief hoogstaande lessen worden niet alleen in Heerlen gegeven. Naast Heerlen en Hoensbroek biedt Driving Coach ook rijlessen aan in omgeving Parkstad en daar om heen. Dit geldt zowel voor autorijbewijzen als scooterrijbewijzen. Laat je begeleiden door de expertise van Zascha Schoonewille en je hoeft je nergens meer zorgen over te maken!

Nieuwe lesmethode

Vroeger was het de maatstaf dat een rijinstructeur enkel bezig was met instructies was en niks anders. Dit past niet meer binnen het huidige klimaat van lesgeven. Vandaag de dag is een personal Coach meer gewenst. De leerling leert hierdoor zelfstandig keuzes nemen in het verkeer en weet ook waarom die bepaalde keuzes maakt. Hiermee creëer je goed opgeleide verkeersdeelnemers die met verantwoordelijkheid achter het stuur zitten.

Bedrijfskwaliteiten

Personal Coach
Scherpe prijzen
Flexibele lestijden
Faalangst specialist
Theoriecursus
Vroegtijdige rijles leeftijden

2toDrive rijlessen

Het is mogelijk bij Driving Coach om op een vervroegde leeftijd je rijbewijs te halen. Door op tijd te beginnen doe je, onder begeleiding van Zascha, tijdig rijervaring op. Er zijn een paar criteria waar een kandidaat aan moet voldoen om hier aan te mogen deelnemen:

  • Je mag theorie-examen doen vanaf 16 jaar
  • Rijlessen mogen gevolgd worden vanaf 16,5 jaar
  • Ben je 17 wanneer je aan 2toDrive begint? Dan mag je ook op praktijk examen
  • Als je je rijbewijs haalt via dit programma dan moet je met een begeleider naast je rijden tot dat je 18 jaar bent.

Voor meer informatie over 2toDrive adviseren wij op de onderstaande knop te klikken.

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op