Bedrijfsinformatie
Duravert
Langs de Heij 16, 6136 KR Sittard
Actief sinds: 2013
Expertise
Machines en onderdelen
Slopen en saneren
Klimaattechniek
Contactgegevens
info@duravert.com
+31 (0)88 033 19 00
Review rating

Review Duravert

Wilt u graag een goede partner voor de verkoop en verhuur van machines, apparaten en verbruiksartikelen voor de sloop, sanering, bouw, recycling, industrie en handel? Dan bent u bij Duravert aan het juiste adres. Ze bieden u een totaalpakket met een flexibele en persoonlijke benadering. En dit voor een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Door al deze zaken is Duravert de partner voor u. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een ventilator met koeling? Neem dan contact op met Duravert!  

De sterke punten van Duravert

  • Groot aanbod
  • Communicatief erg sterk
  • Kwaliteit apparaten

Specialisaties van Duravert

  • Machines en onderdelen

Hieronder valt de verkoop, service en onderhoud van grondverzet- en verdichtingsapparatuur. Dit doen ze voor alle hoogwaardige merken die ze verkopen. Bij Duravert bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit en dit voor een eerlijke prijs!

  • Slopen en saneren

Ook kunt u bij Duravert terecht voor zaken rondom slopen en saneren. Ze zijn namelijk specialist en totaalleverancier voor de slopers- en saneringsbranche.

  • Klimaattechniek

Bij Duravert zijn ze ook gespecialiseerd in klimaattechniek. Ze kunnen u voorzien van milieuvriendelijke mobiele luchtkoelers voor de meest uiteenlopende toepassingen, branches en klanten.

  • Containers en units

Daarnaast kun je bij Duravert ook terecht voor de verkoop, onderhoud en service van containers en units in alle soorten en maten.

  • Durarent

Tenslotte kunt u terecht bij Duravert voor de verhuur van apparaten, machines. Kijk eens op de website voor het totale aanbod.

Bedrijfskwaliteiten

Hoogwaardige merken
Groot assortiment
Goede communicatie

Duravert

Duravert opereert in de gehele Benelux en Duitsland. Dan kunnen we toch wel concluderen dat Duravert doet waar ze goed in zijn. Daarnaast hebben ze ontzettend veel tevreden klanten en kunnen we aannemen dat Duravert een betrouwbare partner is. Bent u op zoek naar een adiabatische koeling of een andere soort koeling. Neem dan contact op met Duravert.

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op