Bedrijfsinformatie
De Duurzame Jongens
Industriestraat 10b, 6135 KH Sittard
Actief sinds: 2019
Expertise
Zonnepanelen
Airco
Installatie & onderhoud
Contactgegevens
info@de-duurzame-jongens.nl
046 428 21 51
Review rating

Review De Duurzame Jongens

De Duurzame Jongens is hét bedrijf voor de installatie van zowel zonnepanelen en airco's in Limburg.

Zonnepanelen & airco installatie

De Duurzame Jongens leveren, installeren en onderhouden zonnepanelen & airco's! Ze staan klaar voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, waarbij de gecertificeerde installateurs helpen met het verduurzamen van een woning of kantoor. Ze werken uitsluitend met top kwaliteit merken die een lange levensduur hebben, zodat de klant garantie heeft om lange tijd geen omkijk te hebben naar de zonnepanelen & airco's.

De voordelen van De Duurzame Jongens

  • Kwaliteit & veiligheid staat voorop bij de VCA gecertificeerde installateurs
  • De Duurzame Jongens biedt een full-service pakket aan: van inkoop tot installatie wordt door dit bedrijf verzorgd
  • Dankzij 24/7 monitoring van de zonnepanelen word de klant verzekerd van de beste service
  • Uitgebreid vakgebied: naast zonnepanelen & airco's, verzorgen ze ook de installatie van duurzame dakbedekking, elektrische aanpassingen en laadpalen voor elektrische auto's

Zijn De Duurzame Jongens aan te raden?

Opzoek naar vakbekwaam personeel, goede service en uitstekende kwaliteitsproducten? Dan zijn De Duurzame Jongens een goede keuze! Dankzij de volledige service die zij bieden hoeft er niet gewerkt te worden met externe partijen. Verschillende soorten zonnepanelen & airco’s zijn uit te kiezen bij De Duurzame Jongens, waarna de installateurs ze komen installeren en na afloop zullen onderhouden. Ook op andere reviewpagina's wordt dit bedrijf sterk aangeraden! Neem voor meer reviews snel een kijkje op onze bedrijfsreview pagina.

Bedrijfskwaliteiten

Professioneel
Vakkundig
Enthousiast
Klantgericht
Gedreven
Goede service

Het verhaal van De Duurzame Jongens

Beste vrienden Boy Weijgertse en Wayne Siebenga richtten in 2019 dit prachtige bedrijf op. Vanaf dit moment was hun missie duidelijk: 'uitblinken in de beleving rondom zonnepanelen-installaties en zo daadwerkelijk het verschil maken, écht iets bijdragen aan de maatschappij'.

Inmiddels is het bedrijf een volwassen organisatie met 17 ervaren en professionele medewerkers in dienst. Stuk voor stuk perfectionisten met het scherpste oog voor details.

Van gezinswoningen tot kantoorpanden en van boerderijen tot villa's: geen uitdaging gaan De Duurzame Jongens uit de weg om de wereld een stukje duurzamer te maken.
Door zowel de verkoop als installatie van zonnepanelen en airco's aan te bieden, helpen zij aan een schonere toekomst.

Ze werken vanuit het kantoor in Sittard en zijn actief in heel Limburg!

 

Neem eenvoudig en vrijblijvend contact op!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op