Bedrijfsinformatie
Energielabel Mertens
Schoolstraat 2, 6343 CE Klimmen
Actief sinds: Mei 2021
Expertise
Aanvragen definitief energielabel
Gecertificeerde energieprestatieadviseur
Contactgegevens
info@energielabelmertens.nl
045-4052645
Review rating

Review Energielabel Mertens

Bij Energielabel Mertens ben je in vertrouwde handen als je een energielabel wil aanvragen. Je wordt geholpen door Sander Mertens en Ger Vangangelt. De twee heren beschikken over deskundigheid, ervaring en veel kennis. Bovendien krijg je buiten het energielabel ook nog gedegen energieadvies van de gecertificeerde energieprestatieadviseurs.

Energielabel

Tegenwoordig moet iedere woning beschikken over een geldig energielabel. Dit label geeft aan hoe energiezuinig de woning is. Alleen een gecertificeerde energieprestatieadviseur mag een energielabel aan je woning toekennen. Een hoog energielabel houdt in dat je woning energiezuinig is, dit leidt automatisch tot een hogere waarde van je woning. De kosten voor het aanvragen van het energielabel zijn altijd voor de verkoper/verhuurder.

Afspraak Energielabel Mertens

Om een afspraak te maken met Energielabel Mertens neem je telefonisch contact op of vul je het contactformulier op de website in. Sander Mertens is de gecertificeerde energieprestatieadviseur die bij je thuis langs zal komen voor een volledige opname. Tijdens het bezoek worden de kenmerken van je woning vastgelegd in een rapport. Op basis van dit rapport zal het energielabel worden bepaald. Energielabel Mertens zorgt ervoor dat het energielabel van je woning in de officiële landelijke database komt te staan. En uiteraard ontvang je het energielabel zelf ook.

Meer reviews van dienstverleners bekijken? Lees dan eens de review over Slotenmaker 112 of Fer Haas Makelaardij.

Bedrijfskwaliteiten

Deskundig
Gedegen energieadvies
Kennis van zaken
Goede prijzen
Snel & betrouwbaar

Kosten Energielabel Mertens

Het energielabel bij Energielabel Mertens kost €359,- incl. BTW.

  • Deze prijs geldt voor alle woningen binnen een straal van 25 kilometer rondom Klimmen.
  • Deze prijs geldt voor alle woningen met een gebruiksoppervlakte tot 150 m².

Voor grotere, complexere of verderaf gelegen woningen wordt een kleine toeslag in rekening gebracht. Energielabel Mertens zal je hier natuurlijk over informeren nadat de aanvraag is ontvangen. Voor appartementen en Vereniging van Eigenaren biedt Energielabel Mertens ook hun diensten aan, natuurlijk wel tegen een aangepast tarief.

 

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op