Bedrijfsinformatie
EZ Factory
HTC 9, 5656 AE Eindhoven
Actief sinds: 2016
Expertise
Software sector
applicaties
Werkinstructies in fabrieken
Verbeteren prestaties binnen productie
Contactgegevens
support@ezfactory.nl
088 990 4200
Review rating

Review EZ Factory

Het dagelijks werk van operators op de werkvloer gemakkelijker maken door het gebruik van digitale oplossingen.
De oprichters van EZ Factory hebben jaren op de werkvloer samen met operators gewerkt en verbeterd. Daar zagen we steeds dezelfde uitdagingen op de werkvloer. Wij kennen de industrie van binnenuit en helpen graag om de dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger te maken. Denk hierbij aan digitale werkinstructies. Dankzij onze gebruiksvriendelijke apps weet iedere operator in enkele klikken precies wat hij moet doen, wanneer hij dat moet doen en hoe te doen. Zo maken we werk eenvoudig, overzichtelijk en leuk.

De sterke punten van EZ Factory

  • Kennen de industrie van binnenuit
  • Eenvoudiger maken van de dagelijkse werkzaamheden
  • Gebruik van eigen gebruiksvriendelijke apps
  • Het werk wordt eenvoudig, overzichtelijk en leuk
  • Veel tevreden klanten

Is EZ Factory aan te raden?

Inmiddels werken meerdere bedrijven al met het EZ-GO Platform. De klanten zijn multinationals en MKB’s. Van operator tot directeur: iedereen is enthousiast. Na een pilotperiode zeggen alle klanten volmondig ja tegen een vervolg. De klanten rollen EZ-GO zelfstandig uit over meerdere lijnen en locaties. Daarbij zetten ze het klantbelang altijd voorop: ze denken mee en helpen succesfactoren te bepalen én te behalen.

Bedrijfskwaliteiten

Verbeteren van de productiviteit
Deskundig
Ervaren
Sneller opleiden van nieuwe operators

Het verhaal

Randy Appiah en Robert Bouwman begonnen in 2017 met EZ Factory en ontwikkelden de EZ-GO app die operators op de werkvloer kunnen gebruiken. ,,We willen de mensen in de fabriek helpen om hun werkzaamheden makkelijker, leuker en efficiënter te maken”, legt Robert uit. ,,Er wordt veel met papier gewerkt, maar dat kan anders”, vult Randy aan. ,,Daarom zijn we met operators gaan praten over hoe de app eruit moest komen te zien. Nu hebben ze alles bij elkaar. Ze zien op de app: wat ze moeten doen op die dag, hoe ze dat moeten doen en wanneer ze dat moeten doen.” Je zou dit bijvoorbeeld kunnen gebruiken voor autonoom onderhoud.

Lees meer

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op