Bedrijfsinformatie
FIRM24 review
Kingsfordweg 151-9 1043GR Amsterdam
Actief sinds: 2012
Expertise
Oprichten bv
Bv opheffen
Eenmanszaak naar bv
Holding oprichten
Contactgegevens
support@firm24.com
+31 (0)20 30 80 675
Review rating

Review FIRM24 review

In 2012 werd in Nederland de Wet vereenvoudiging en flexibilisering BV-recht geïntroduceerd, waardoor het oprichten van een BV toegankelijker werd omdat het vereiste minimum startkapitaal van €18.000,- werd afgeschaft. Voor veel ondernemers bleek echter dat deze wet niet meteen de gewenste "vereenvoudiging" bracht. Er was nog steeds een notaris nodig om een BV op te richten, en de kosten bleven hoog. In 2013 besloten Rick en Martijn, beide met ervaring bij PWC, om deze "vereenvoudiging" werkelijkheid te maken. Dit resulteerde in Firm24: een platform waar ondernemers terechtkunnen voor de oprichting van hun BV en alle gerelateerde zaken.

De uitmuntende reputatie van FIRM24

FIRM24 staat bekend als een vooraanstaand facilitator voor ondernemers die hun juridische zaken efficiënt en zonder zorgen willen regelen. Met een uitmuntende reputatie op het gebied van klanttevredenheid en service, heeft FIRM24 zich gevestigd als een betrouwbare en innovatieve partner in de wereld van bedrijfsoprichtingen en juridisch advies. Ze hebben de complexiteit van juridische processen weten te reduceren tot een eenvoudig te navigeren systeem, waardoor ondernemers snel en gemakkelijk hun weg vinden in het oprichten van een bedrijf of het omzetten van hun ondernemingsvorm. De interface van FIRM24 is intuïtief en klantgericht, wat de ervaring niet alleen aangenaam maakt, maar ook tijdbesparend.

Vandaag de dag, in 2023, wordt bijna 30% van alle BV's in Nederland online opgericht via dit platform. Firm24 heeft daardoor uitgebreide kennis en ervaring opgedaan in het succesvol oprichten en beheren van bedrijven. Ze staan klaar om ondernemers te ondersteunen met hun opgedane expertise. Wil jij ook een bv oprichten bij www.FIRM24? Klik dan op de link.

Ondernemen is teamwork

Ondernemen is teamwork. Firm24 gelooft in de kracht van getalenteerde en gedreven mensen, en hun toegewijde team maakt elke dag het verschil. Ze hechten waarde aan een goede werkomgeving, waarin hard werken wordt gecombineerd met leren en het creëren van nieuwe mogelijkheden. Professionaliteit staat hoog in het vaandel, maar ook genieten ze van kleine geneugten, zoals kwaliteitskoffie, een eigen bar, gezellige lunches, en af en toe een potje pool of tafelvoetbal, wat integraal deel uitmaakt van hun bedrijfscultuur.

Meest gewaardeerde beoordeling

FIRM24, met haar best beoordeelde kwaliteiten zoals gebruiksgemak, expertise, transparantie, snelheid, innovatie en een holistische aanpak, heeft een indrukwekkende standaard gezet in de branche en heeft haar plek verdiend als een topkeuze voor ondernemers die waarde hechten aan kwaliteit en uitstekende service.

Bedrijfskwaliteiten

Deskundig en persoonlijk advies
Vereenvoudigen van ondernemen
Kennisbank voor alles business
Jarenlange ervaring

De rechtsvormkeuze test van Firm24

Naast het oprichten van vennootschappen, biedt FIRM24 ook de Firm24 rechtsvormkeuze test. Ze begrijpen dat naarmate een onderneming groeit, de behoeften van de ondernemer veranderen. Daarom bieden ze deskundig advies en begeleiden ze het hele proces om ervoor te zorgen dat de overgang naadloos en met een minimale verstoring van de bedrijfsvoering verloopt.

Ben jij benieuwd welk pad het beste is voor jou en jouw onderneming?

Ontdek het hier

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op