Bedrijfsinformatie
Fit in Twente
Bornsestraat 400 7556 BN Hengelo
Actief sinds: Onbekend
Expertise
Personal Training
Ems Training
Small Group Training
Outdoor Training
At Home training
Contactgegevens
info@fitintwente.nl
+31 (0)541 - 85 68 70
Review rating

Review Fit in Twente

Als je merkt dat het sporten niet meer lekker loopt, door bijvoorbeeld een tekort aan uitdagingen of vindt je het gewoon saai om alleen te sporten. Dan is een personal trainer het middel om jezelf weer in de sportschool te krijgen! Fit in Twente zorgt ervoor dat je weer fitter en vitaal in het leven staat, om die persoonlijke doelstellingen te behalen. Dankzij de personal trainer is de aandacht volledig op jou en je oefeningen gericht, zodat je het maximale eruit kunt halen. Naast dat zal een personal trainer ook kijken naar je voeding en levenstijl.

Locaties

Fit in Twente verzorgt trainingen in onder andere: Oldenzaal, Hengelo, Borne, Haaksbergen, Dinkelland, Lattrop, Delden, Almelo, De Lutte, Enschede, Markelo en Rijssen. Daarnaast kan het natuurlijk ook bij je thuis of op andere buitensport locaties.

Is Fit in Twente aan te raden?

Ja, op het moment dat je met tegenzin naar de sportschool gaat. Is de begeleiding door middel van een specialist als personal trainer heel erg fijn. De personal trainer doet er alles voor om je fitter en vitaler te maken. Niet alleen kijkend naar het sporten zelf, maar ook naar je levenstijl en voeding.

Bedrijfskwaliteiten

Kwalitatief hoogwaardige fitnesmaterialen
Doelgericht trainen
Gericht op persoonlijke wensen
Leren trainen
Duurzaam inzetbaar
Exclusieve training

Sportschool Hengelo

Nog nooit gesport? Dan is sportschool Hengelo een uitstekende basis om het te leren. Het is namelijk wel belangrijk dat je de oefeningen die je doet, ook goed doet. Anders zal je snel blessures of klachten krijgen. Dat krijg je allemaal geleerd hier. Maar ook hoe je ze het meest effectief uitvoert. Ook leer je wat een trainingsritme is. En dat allemaal onder begeleiding van een personal trainer. Zonder andere sporters om je heen. Zodat je volledig gefocust kunt zijn op jezelf!

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op