Bedrijfsinformatie
Focus Koeriers
Steenplaetsstraat 11-B 2288AA Rijswijk
Actief sinds: 1993
Expertise
Spoedkoerier
Overnight
Internationale koerier
Geconditioneerd transport
Maatwerk
Contactgegevens
info@focuskoeriers.nl
070 – 33 66 090
Review rating

Review Focus Koeriers

Focus Koeriers is een koeriersdienst gevestigd in Rotterdam, Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1993 en heeft sindsdien een goede reputatie opgebouwd in de logistieke sector.

Het doel van Focus Koeriers is om een betrouwbare en efficiënte koeriersdienst te bieden aan haar klanten. Dit wordt bereikt door het aanbieden van verschillende diensten, zoals spoedlevering, same day delivery, internationaal transport en gekoeld transport. Het bedrijf werkt samen met een netwerk van betrouwbare partners, zodat het in staat is om goederen te leveren door heel Europa.

Het team bestaat uit ervaren koeriers die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om goederen veilig en op tijd te leveren. Het bedrijf heeft ook geïnvesteerd in moderne voertuigen die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om de efficiëntie en veiligheid te verbeteren.

Focus Koeriers hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt daarom een persoonlijke en flexibele service aan. Klanten kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van een online portal om hun zendingen te volgen en het tijdstip van levering te wijzigen indien nodig.

Naast het leveren van goederen zet het bedrijf zich ook in voor duurzaamheid. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in elektrische voertuigen en werkt samen met partners om CO2-neutraal te zijn.

Al met al is Focus Koeriers een betrouwbare en efficiënte koeriersdienst met een persoonlijke en flexibele aanpak, die zich ook nog eens inzet voor duurzaamheid.

De sterke punten van Focus Koeriers

  • Betrouwbaar en efficiënt
  • Persoonlijk en flexibel
  • Duurzaam
  • Vakbekwaam
  • 24/7 bereikbaar

Bedrijfskwaliteiten

Scherpe en eerlijke tarieven
Ruim 25 jaar een begrip
24/7 bereikbaar
Meer dan 40 eigen auto's op de weg
Realtime afmelding van alle zendingen
Nationale en internationale zendingen

Werkzaamheden van Focus Koeriers

Focus Koeriers biedt verschillende diensten aan op het gebied van zendingen en transport in Nederland en daarbuiten. Enkele van hun belangrijkste diensten zijn:

  1. Geconditioneerd transport: Focus Koeriers biedt geconditioneerd transport voor koel- en vriesproducten met geavanceerde voertuigen en technologieën door heel Nederland.
  2. Spoed transport: Focus Koeriers biedt de dienst spoedkoerier aan, wat geschikt is voor snelle leveringen van pakketten en documenten.
  3. Overnight transport: Focus Koeriers biedt de dienst overnight transport aan, wat geschikt is voor het verzenden van pakketten en documenten door heel Nederland.
  4. Internationale transport: Focus Koeriers biedt internationale koeriersdiensten, die geschikt zijn voor het verzenden van pakketten en documenten wereldwijd.
  5. Maatwerk vervoersdiensten: Focus Koeriers biedt maatwerk vervoersdiensten, die geschikt zijn voor het vervoeren van goederen die niet in standaard voertuigen passen.
Bezoek de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op