Bedrijfsinformatie
Fris Nederland
Westervoortsedijk 73 6827 AV Arnhem
Actief sinds: 2023
Expertise
Optimale diefstalbeveiliging
Veel lokale opsporingsteams
Gratis bezorgservice
Contactgegevens
info@frisnederland.nl
085 – 06 53 116
Review rating

Review Fris Nederland

Fris Nederland

Fris Nederland is een vooraanstaande speler in het terugdringen van diefstal van waardevolle goederen in Nederland, België en Duitsland. Ze bieden op maat gemaakte track & trace-oplossingen die gebruikmaken van geavanceerde technologieën zoals GPS en LoRa.

Door middel van slimme trackers lokaliseert en herstelt Fris Nederland gestolen objecten, variërend van fietsen, auto's en boten tot bedrijfswagens, bouwmaterialen, gereedschappen en agrarische machines. De meldkamer in Arnhem is speciaal ontworpen voor dit doel en zorgt ervoor dat vermiste of gestolen goederen binnen tien minuten worden doorgegeven aan opsporingsteams in heel Nederland.

Met hun jarenlange ervaring in dit vakgebied slaagt het bedrijf erin een aanzienlijk percentage van de gestolen goederen terug te vinden, wat de schadelast voor verzekeringsmaatschappijen, bedrijven en particulieren vermindert. Als marktleider in opsporingsdiensten blijft het bedrijf vastberaden in de strijd tegen diefstal en biedt het op maat gemaakte oplossingen aan klanten in Nederland, België en Duitsland.

Verzekering connect

Een groeiend aantal verzekeringsmaatschappijen biedt kortingen aan voor voertuigen die zijn uitgerust met een Track & Trace zender van Fris Nederland. Als je jouw verzekerde fiets voorziet van een Track & Trace systeem om het risico op diefstalschade te verminderen, kom je vaak in aanmerking voor een premiekorting op deze verzekeringen. De geldende polisvoorwaarden zoals vermeld in jouw polis blijven onverminderd van kracht.

Beoordeling Fris Nederland

Klanten geven over het algemeen positieve beoordelingen aan Fris Nederland. Ze waarderen de snelle respons van de klantenservice, de betrouwbare bezorging van gestolen goederen en de kwaliteit van de GPS-trackers. Al met al is dus te concluderen dat de klanten erg tevreden zijn.

Bedrijfskwaliteiten

Connected fietsen
GPS Connected fietsen
Track & Trace
Connected brommer, scooter en motor
Gratis bezorgservice
24/7 bereikbaar

Opsporen in 4 stappen

  1. Is je eigendom ontvreemd? Sla direct alarm!
  2. Meld 24/7 de vermissing en Fris doet de rest.
  3. De beste terugvindgarantie door de unieke bewegingsmelder die je in real-time kunt volgen.
  4. Is jouw eigendom teruggevonden? Dan wordt die door heel Nederland gratis naar jou teruggebracht.
Klik hier voor meer informatie

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op