Bedrijfsinformatie
Genesis Geleen
Rijksweg Zuid 88, 6161 BR Geleen
Actief sinds: 1989
Expertise
Ontspanning en plezier
Shop
Eten en drinken
Contactgegevens
info@genesisshop.nl
046-4755829
Review rating

Review Genesis Geleen

Sinds 1989 is Genesis Geleen een bekende naam, opgericht door Leon, die een visie deelt waarin elke klant veilig en comfortabel kan kopen en nuttigen. Bij Genesis Geleen draait alles om het comfort en plezier van de bezoekers. In 2023 onderging de shop een volledige renovatie, waarbij het assortiment werd uitgebreid en de faciliteiten werden verbeterd. De nieuwe shop biedt een luxe ambiance, met diverse spellen en een ontspannen sfeer. Naast deskundig personeel en een uitgebreid assortiment aan verbruiksartikelen en accessoires, introduceerde Genesis Geleen ook een nieuwe menukaart met heerlijke hapjes en drankjes voor elk moment van de dag!

De allerleukste cadeaubon
Nieuw bij Genesis Geleen, is de Genesis cadeaubon. Ideaal voor wie op zoek is naar het perfecte cadeau voor vrienden en liefhebbers. De cadeaubon is te besteden aan het gehele assortiment, inclusief verbruiksartikelen, accessoires en etenswaren. Met een minimale waarde van €10, wordt de cadeaubon bij aankoop prachtig verpakt in een cadeauverpakking naar keuze.

De Highlife Cup

Gedurende de 35 jaar dat het bedrijf bestaat, heeft het assortiment van Genesis Geleen verschillende prijzen gewonnen in de Highlife Cup. De Highlife Cup, georganiseerd door Soft Secrets, is de oudste georganiseerde wedstrijd in Nederland in de gemeenschap. Na meer dan 30 jaar deelgenomen te hebben en verschillende prijzen in de wacht te hebben gesleept, zijn de trofeeën trots in hun 'Wall of Fame' te vinden.

De shop van Genesis Geleen is uitgerust met een Fun4Four speeltafel met meer dan 50 spellen. Evenals een ruime selectie aan bordspellen zoals schaken, dammen en kaartspellen. Het is de perfecte plek om te ontspannen en plezier te hebben onder het genot van een hapje en een drankje.

Meest gewaardeerde review

Uitgebreid assortiment en erg vriendelijk personeel, Leukste shop waar ik in een lange tijd ben geweest! – Paul S

Bedrijfskwaliteiten

Hapjes en drankjes
Cadeaukaarten
Merchandise
Accessoires
Verbruiksartikelen

Toegangsvereisten

Om Genesis Geleen binnen te komen, moet je minimaal 18 jaar oud zijn en altijd een geldig identiteitsbewijs bij je hebben. In 2016 hebben de gemeente en burgemeester van Sittard, Geleen en Born besloten dat alleen inwoners toegang hebben tot deze shop (ingezetenencriterium). Zorg er dus voor dat je bij binnenkomst de volgende documenten kunt laten zien:

  • Buitenlanders (woonachtig in Nederland)
    Geldig ID of paspoort, BRP extract of login op “Mijn overheid” met je DigiD en toon je adres
  • Internationale studenten (studerend in Nederland)
    Geldig ID of paspoort, een geldig bewijs van inschrijving en een studentenkaart
  • Nederlanders (woonachtig in Nederland)
    Geldig ID of paspoort en/of een rijbewijs

Lees hieronder meer over de huisregels en gedragscode.

Meer info!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op