Bedrijfsinformatie
Haemers-Klinkers
Burgemeester Visschersstraat 141, 6235 EB Ulestraten
Actief sinds: 2021
Expertise
Interieurbouw
Interieur op maat
Contactgegevens
info@haemers-klinkers.nl
+31 (0)43 364 42 42
Review rating

Review Haemers-Klinkers

Haemers-Klinkers is een bedrijf wat zorgt voor de realisatie van uw interieurwensen. Hun passie ligt bij hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor er creatieve oplossingen bedacht kunnen worden voor ieder interieur. Het bedrijf van Haemers-Klinkers is gevestigd in Ulestraten, waar een team van getalenteerde monteurs de mooiste interieurprojecten tot leven brengen. Wat hun onderscheid van andere interieurontwerpers is dat ze gebruik maken van innovatieve technieken, toepassingen en programma's om een ontwerp te maken wat past bij de klant.

Hoogwaardige materialen

Haemers-Klinkers maakt gebruik van een aantal hoogwaardige materialen, zoals Hi-macs, Corian en Plexiglas. Deze materialen worden gecombineerd met de wensen van de klant om tot een perfect eindresultaat te komen. Hi-macs en Corian zijn beide duurzame materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen vlekken en chemische stoffen. Dit maakt ze uitermate geschikt voor intensief gebruikte ruimtes, zoals keukens en badkamers. Een belangrijk voordeel van Hi-macs en Corian is het gesloten oppervlak, waardoor ze zeer hygiënisch zijn. Vuil en bacteriën krijgen geen kans om in het oppervlak door te dringen, waardoor ze gemakkelijk schoon te houden zijn. Met deze veelzijdige en hoogwaardige materialen kan Haemers-Klinkers prachtige en functionele interieurs realiseren die voldoen aan de wensen van klanten.

Beoordeling Haemers-Klinkers

Op Google heeft Haemers-Klinkers al mooie reviews mogen ontvangen. Met 9 reviews heeft het bedrijf 4,2/5 sterren. Mensen benoemen vooral de professionaliteit en ze zijn zeer tevreden over de geleverde diensten van Haemers-Klinkers.

Op zoek naar een mooie vloer voor in huis? Lees dan de review van Vloerenboulevard!

Bedrijfskwaliteiten

Hoogwaardige materialen
Maatwerk
Professioneel
Vakmanschap
Deskundig advies
Klantgericht

Werkwijze van Hamers-Klinkers

Bij Haemers-Klinkers gaan ze te werk volgens een gestructureerde werkwijze om ervoor te zorgen dat ze aan alle verwachtingen van de klant voldoen. De eerste stap van dit proces is de kennismaking. In dit gesprek worden de wensen en ideeën van de klant uitgebreid besproken, zodat er een duidelijk beeld ontstaat. Hierna zal de betreffende ruimte worden opgemeten om perfect maatwerk mogelijk te maken. Als de maten allemaal zijn opgenomen, wordt er door de medewerkers van Haemers-Klinkers een digitaal ontwerp gemaakt van het project. Zo krijgt de klant een realistisch beeld van het uiteindelijke resultaat. Zodra dit ontwerp compleet is kan de klant eventuele wijzigingen aanbrengen om vervolgens akkoord te geven op dit ontwerp. Hierna zal er gestart worden met de productie van het project in de werkplaats. Hier zorgen de vakmensen voor een nauwkeurige fabricage door middel van de beste materialen en geavanceerde technieken. Zodra de producten klaar zijn worden met zorg geleverd en gemonteerd. Hierbij staan service en kwaliteit centraal.

Door deze gestructureerde werkwijze kan Haemers-Klinkers de wensen van klanten op een creatieve en functionele manier realiseren.

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op