Bedrijfsinformatie
Vloerenboulevard
Wiebachstraat 24g, 6466 NG, Kerkrade
Actief sinds:
Expertise
Vloeren
Raambekleding
Wandbekleding
Contactgegevens
info@vloerenboulevard.nl
(+31) 45 541 11 00
Review rating

Review Vloerenboulevard

Voor het grootste assortiment vloeren in Limburg kunt u terecht bij Vloerenboulevard. In de showroom in Kerkrade kunt u met een van hun professionele adviseurs op zoek naar de perfecte vloer voor uw project. Een nieuwe vloer op kantoor, of een mooie houten vloer in de woonkamer? Bij Vloerenboulevard is er voor ieder project een passende vloer!

Grindvloer Limburg

Vloerenboulevard beschikt over de mooiste grindvloeren in Limburg! Een grindvloer heeft een strakke afwerking en zorgt voor rust in de ruimte. Deze vloer is geschikt voor bijna elke ruimte en kan worden geplaatst in combinatie met vloerverwarming. De vakkundige werknemers van Vloerenboulevard zorgen dat deze complexe klus met zorg wordt uitgevoerd, en de klant zo lang mogelijk plezier heeft van de vloer. Deze vloer is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een vloer die weinig onderhoud nodig heeft. Door de naadloze afwerking van de grindvloer is stofzuigen en dweilen heel eenvoudig.

Laminaatvloer Limburg

Voor een mooie laminaatvloer kunt u ook terecht bij Vloerenboulevard. Deze vloer heeft dezelfde uitstraling als een parketvloer maar deze is een stuk goedkoper. Dit komt doordat parket van echt hout is gemaakt en laminaat gemaakt is van samengeperst hout. Deze vloer wordt steeds populairder door de vele voordelen wat het met zich meebrengt. De vloer is namelijk slijtvast, vochtbestendig, duurzaam en het is eenvoudig te reinigen. De laminaatvloer heeft een eenvoudig klik-systeem, waardoor het makkelijk zelf te leggen is. Maar het is natuurlijk ook een mogelijkheid om het leggen van de vloer uit te besteden aan professionals.

Ben je bezig met het verbouwen van je huis? Lees eens de review over PVS Woninginrichting en Paul Knip Keukens. Met de hulp van deze bedrijven komt je droomhuis te leven!

Bedrijfskwaliteiten

Goede kwaliteit producten
Professioneel advies
Mooie showroom
Uitstekende service
Vakkundig personeel

Gietvloeren Limburg

Bent u op zoek naar een strakke en moderne vloer? Bij Vloerenboulevard kunt u kiezen voor de mooie gietvloer. Deze wordt in één keer gegoten en heeft een mooie afwerking. Bij Vloerenboulevard heeft u de keuze uit drie verschillende materialen gietvloeren. De Epoxy gietvloer is daar een van. Dit is een vloer die vaak wordt gebruikt in fabrieken en loodsen, omdat het een sterke en vloeistofdichte eigenschap heeft. Ook kunt u kiezen voor een PU gietvloer. Deze is flexibeler en krasbestendiger dan de epoxy vloer, en daarom meer geschikt voor in huis. Als laatste kunt u ook kiezen voor een gietvloer op basis van marmeleen. Deze vloer is gemaakt van twee natuurlijke en duurzame materialen, en is dus geschikt voor iedereen die maatschappelijk verantwoord wil zijn.

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op