Bedrijfsinformatie
Holstege Advocaten en Mediation
Lange Voorhout 46, 2514 EG Den Haag
Actief sinds: 2012
Expertise
Familierecht
Erfrecht
Mediation
Contactgegevens
info@holstegeadvocatuur.nl
070-212 4319
Review rating

Review Holstege Advocaten en Mediation

Holstege Advocaten en mediation is een advocatenkantoor dat gevestigd is in Den Haag. Ze bieden expertise in familierecht en erfrecht. Daarnaast doen ze ook nog mediation. In betrekking tot personen- en familierecht kun je bij ze terecht voor de volgende onderwerpen: kinderalimentatie, uithuisplaatsing, adoptie van een kind, pensioen, partneralimentatie en nog veel meer. Op het gebied van erfrecht regelen ze wat er gebeurt met de bezittingen en schulden van de erflater als deze komt te overlijden. Naast dat Holstege Advocaten en mediation werkt verricht op het gebied van erfrecht, houden ze zich ook bezig met de emoties die daarbij komen kijken.

De voordelen van mediation bij Holstege Advocatuur:

  • Er is voldoende tijd om de standpunten van beide partijen aan bod te laten komen.
  • Het geeft de situatie meer rust.
  • Het is onpartijdig en het voelt vertrouwd.
  • Een neutrale mediator begeleidt het proces
  • Je hoeft geen aparte advocaat in te schakelen voor de rechtbank, omdat de mediators al advocaten zijn.

Sterke punten

  • Ze houden rekeningen de belangen van kinderen.
  • Met hun deskundigheid bieden ze oog voor oplossingsgerichte juridische ondersteuning.
  • Je kunt bij ze terecht voor een second opinion.
  • Persoonlijk benadering.
  • Je kunt rekenen op een kosteloos kennismakingsgesprek.

Heb je juridisch advies nodig? Schakel de hulp in van de Holstege Advocaten!

Bedrijfskwaliteiten

Persoonlijk benadering
Er wordt rekening gehouden met de belagen van kinderen
Kosteloos kennismakingsgesprek
Oplossingsgerichte juridische ondersteuning

Waardering Holstege Advocatuur en Mediation

Klanten van Holstege Advocatuur en Mediation zijn tevreden over hun deskundigheid en communicatie. Zo vinden ze dat er goed naar hun probleem wordt geluisterd en dat er dan ook meteen mee aan de slag wordt gegaan. Daarbij komen ze al snel met adviezen. Daarnaast vinden ze het erg prettig dat ze steun bieden tijdens emotionele zaken. Holstege Advocatuur en Mediation biedt volgens hun een gevoel van veiligheid en geruststelling.

Juridisch advies nodig? Klik dan hier!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op