Bedrijfsinformatie
Weening Strafrechtadvocaten
Wilhelminasingel 97, 6221 BH Maastricht
Actief sinds: 2017
Expertise
Strafrecht
Contactgegevens
info@weening.net
088 - 933 64 64
Review rating

Review Weening Strafrechtadvocaten

Weening Strafrechtadvocaten, is een advocatenkantoor dat zich bevindt in Maastricht, Utrecht, Hoensbroek, Roermond, Rotterdam en Zwolle. Dit kantoor bestaat uit jonge en dynamische advocaten die jarenlange ervaring hebben in hun vak. Weening Strafrechtadvocaten is opgericht door de heer mr. Weening, hij volgde de studie strafrecht aan de Universiteit van Maastricht. Daarna heeft hij zijn carrière vervolgd als advocaat-stagiaire van de heer mr. Max Moskowicz sr. Later heeft de heer Weening een specialisatieopleiding strafrecht gevolgd aan het Willem Pompe Instituut voor strafrecht. Dit is ook een punt, wat Weening Strafrechtadvocaten uniek maakt ten opzichte van andere. Alle advocaten zijn gespecialiseerd in hun eigen vakgebied van het strafrecht. Hierdoor worden cliënten zo goed mogelijk geholpen in hun casus. Het kantoor is volledig gespecialiseerd in strafzaken, zo worden alle zaken ook overlegd tijdens een wekelijkse vergadering. Hiermee is iedereen op de hoogte van het belangrijkste nieuws. Weening Strafrechtenadvocaten heeft kennis van alle vormen van het strafrecht, hierbij gaat het van een fietsendiefstal tot een moord.

Expertise

De advocaten staan cliënten bij in zeer diverse juridische zaken. Zo behandelen ze diefstalzaken waarbij er ingebroken of gestolen is zonder dreiging of geweld. Drugszaken waarbij het gaat over het bezitten, verhandelen, produceren en smokkelen van zowel soft- als harddrugs. Alle vormen zijn namelijk volledig illegaal. Daarnaast is er ook het economisch en fiscaal strafrecht, hierbij gaat het om strafbare feiten volgens de Wet op de Economische Delicten (WED) en om ernstige onregelmatigheden zoals fraude. Ook worden fraude- en witwaszakken behandeld hierin gaat het om een manier van fraude waarbij geld wordt witgewassen, dat betekend dat de herkomst van het geld onbekend is. Verder is Weening Strafrechtadvocaten ook nog gespecialiseerd in mensenhandel, hierbij staan ze slachtoffers bij die zijn uitgebuit voor persoonlijk gewin. De advocaten behandelen ook moord- en doodslagzaken, hier gaat het om zaken waarbij iemand opzettelijk van zijn leven is beroofd. Verder is Weening Strafrechtadvocaten nog gespecialiseerd in uitingsdelicten, verkeersstrafrecht en behandelen ze wapens- en munutiezaken.

Meest gewaardeerde review:

'Mijn ervaring met Mr. Landerloo was vanaf de eerste zaak al heel fijn, ik wist direct dat mijn belang en dat van mijn gezin de grootste prioriteit had.Dit gebeurde ook zonder enige valse hoop te geven,maar alleen heel duidelijk te zijn in potentiële uitkomsten.' - Luuk

Bedrijfskwaliteiten

24 uur per dag bereikbaar
Gespecialiseerd
Betrokkenheid
Jarenlange ervaring
Open en eerlijk
Proffesioneel

Strafrechtelijke procedures

Ook kun je bij het kantoor terecht, op het moment dat je als cliënt een strafrechtelijke procedure wilt opstarten. Hierbij kan het gaan om zeer diverse zaken, denk bijvoorbeeld aan een beslagzaak. Op het moment dat je auto in beslag is genomen, kan je advocaat daarvoor een klaagschrift indienen bij de rechtbank. Maar ook zaken als een hoger beroep bij het Gerechtshof valt onder zo'n procedure. Dit hoger beroep kun je inzetten mocht je het niet eens zijn met de beslissing van de rechter.

Klik hier voor meer info!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op