Bedrijfsinformatie
KingGlass
De Dieze 29, 5684 PR Best
Actief sinds: 2020
Expertise
Glazen wanden specialist
Contactgegevens
info@kingglass.nl
+31 85 303 6700
Review rating

Review KingGlass

KingGlass is gevestigd in Best, Nederland. Het is een zaak die gespecialiseerd is in glazen schuifwanden. Hun producten zijn ideaal voor wie het hele jaar door van de tuin wil genieten. De focus ligt op hoge kwaliteit en betaalbare prijzen.

Productkwaliteit en aanbod

De schuifwanden van KingGlass zijn gemaakt van sterk aluminium en helder glas. Ze bieden verschillende modellen aan die geschikt zijn voor elke overkapping of terras. De flexibiliteit in hun productaanbod is opmerkelijk. De installatie van de producten is door ze uitgelegd en daardoor een stuk eenvoudiger. KingGlass levert een complete set voor zelfmontage. Dit is een groot pluspunt voor doe-het-zelvers. Ook bieden ze professionele montage aan. Dat garandeert een zorgeloze installatie.

Klantenservice en betrouwbaarheid

De klantenservice van https://www.kingglass.nl krijgt hoge beoordelingen. Klanten waarderen vooral de snelle reacties en uitgebreide ondersteuning. Dit blijkt ook uit de klantreviews waarin hun service gemiddeld met een 9,4 wordt beoordeeld. In de showroom in Best kunnen klanten de verschillende modellen bekijken. Deskundige medewerkers geven advies op maat. Dit persoonlijke contact is een belangrijk voordeel van KingGlass.

KingGlass onderscheidt zich door kwalitatieve producten en een klantgerichte service. Hun aanbod is breed en toegankelijk. Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare leverancier van glazen schuifwanden is KingGlass een uitstekende keuze. Met een showroom die gemakkelijk te bezoeken is en een team dat klaar staat om te helpen, is klanttevredenheid bijna gegarandeerd. Daarom krijgen ze een beoordeling van vijf uit de vijf sterren.

Bedrijfskwaliteiten

Snelle levering
Ruim 27000+ tevreden klanten
Klantbeoordeling 9,5
Klantgericht
Kennis over het aanbod
Hoge kwaliteit

Geniet van KingGlass schuifdeuren

Met de glazen schuifwanden van een gerenommeerde leverancier kunnen gebruikers het hele jaar door van hun tuin genieten. Je hoeft niet meer naar binnen te gaan in de avond omdat het te koud wordt. In plaats daarvan kan je simpelweg de schuifdeuren sluiten en nog uren blijven zitten. De schuifwanden zijn vervaardigd uit de beste materialen zoals sterk aluminium in combinatie met helder glas. Dit nodigt uit om in elk seizoen van het buitenleven te genieten.

Deze schuifwanden van glas zijn geschikt voor toepassing onder elk soort terras of overkapping. Of deze nu van hout, steen, aluminium of beton zijn gemaakt. Ze kunnen ook binnenshuis geplaatst worden om specifieke ruimtes af te sluiten.

Lees hier meer

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op