Bedrijfsinformatie
Koreman Maastricht review
Helmstraat 12, 6211 TA Maastricht
Actief sinds:
Expertise
Grootste collectie tapijten
Antieke meubelen
Reiniging en reparatie
Vloerkleden op maat
Contactgegevens
info@koremanmaastricht.nl
+31(0)43-3212926
Review rating

Review Koreman Maastricht review

Koreman Maastricht is al 50 jaar een exclusieve meubelzaak. Daar vind je de meest prachtige tapijten en meubels uit China en India. Koreman heeft een groot assortiment handgeknoopte, exclusieve vloerkleden van ongeëvenaarde kwaliteit. Deze luxe vloerkleden worden uitsluitend met natuurlijke materialen als wol en zijde op ambachtelijke wijze vervaardigd in het Midden- en Verre Oosten. In onze Koreman Maastricht review lees je meer over de mogelijkheden bij deze hoeve en hoe dit wordt ervaren door bezoekers.

Exclusief assortiment bij Koreman Maastricht

Van antieke Chinese meubelen tot moderne Oosterse tapijten. Bij Koreman kun je terecht voor de meest exclusieve items voor je interieur. De collectie vloerkleden en meubelen is niet alleen online te bezichtigen maar ook in de showroom in Maastricht. In het hartje centrum heeft Koreman een prachtige Experience Room, zoals zij het zelf noemen, waar je een bezoek kan plannen of gewoon spontaan binnen kan springen.

Reiniging en reparatie bij Koreman Maastricht

Heb je een mooie Oosterse tapijt, zitten er wellicht gebruikssporen of gaatjes in? Laat je tapijten professioneel reinigen en repareren bij Koreman Maastricht. Zij hebben niet alleen de juiste reinigingsmiddelen, maar ook een deskundige die de antieke tapijten op de juiste wijze kan knopen en in de juiste kleuren materiaal weer kan herstellen. Laat je vooral adviseren en kies voor jaren lange ervaring en vakmanschap!

Bedrijfskwaliteiten

Uniek
Design vloerkleden
Antieke meubelen
Authentieke Perzische tapijten
Experience room
100% natuurlijke materialen

Een unieke showroom

Om unieke tapijten en de meubels te kunnen bezichtigen kun je terecht in de unieke showroom van Koreman in hartje Maastricht. Hier zie je het vakmanschap en design met eigen ogen. Daarnaast kan je de natuurlijke materialen voelen. Zo krijg je nog een beter beeld bij de kwaliteit en authenticiteit van de tapijten. De meubelen uit het verre Oosten hebben elk hun eigen verhaal. Ze zijn gerestaureerd en klaar om je woonkamer te verrijken met de geschiedenis die ze met zich meedragen. Het bezoeken van de showroom is zeker een reis naar Maastricht waard!

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op