Bedrijfsinformatie
Lichtgeluidhuren.nl
Neonweg 145, 1362 AG Almere
Actief sinds: 2018
Expertise
Licht huren
Geluid huren
Video huren
Special effects
Podium huren
Aggregaat huren
Contactgegevens
info@luxonos.nl
0352031026
Review rating

Review Lichtgeluidhuren.nl

Dit is hét bedrijf als het gaat om het verhuren van onder andere licht, geluid en video. Hierdoor werken ze ook samen met: Talpa, de KNVB, StukTV, de Rabobank, Ajax, Ikea en Transavia. Gigantisch grote namen in hun eigen sector. Maar één ding hebben ze gemeen, ze hebben altijd de beste kwaliteit aan apparatuur. Natuurlijk kun je als particulier ook bijna alles huren!

Lichteffecten

Een feest is natuurlijk alles behalve sfeervol op het moment dat je slecht licht hebt. Daarom moet je zeker eens het assortiment van Lichtgeluidhuren.nl bekijken. Ze hebben onder andere: een spiegelbol, mirrorball, zoeklicht, blacklight en RGB lasers. Al het feestverlichting is voorzien van ingebouwde programma's, zodat het helemaal op elkaar aansluit. Hierdoor hoef je zelf niets te doen. Er is zelfs verlichting dat beweegt op de beat van de muziek!

Geluid

Dat licht een belangrijke rol speelt wisten we al, maar zonder (goed) geluid ben je natuurlijk al helemaal nergens. Je kunt bij hun vrijwel alles huren, denk aan speakers, DJ gear en booths, mengpanelen, microfoons, karaoke en je kunt er zelfs een silent disco huren, maar daar later meer over!

Mocht je, in het geval van bijvoorbeeld de speakers niet precies weten welke je nodig hebt. Lichtgeluidhuren.nl geeft je graag advies, door middel van bellen of via de mail.

Is Lichtgeluidhuren.nl aan te raden?

Ja, door de jarenlange ervaring en het professioneel samenwerken met grote namen zoals onder andere Talpa, weet je dat het goed zit. Hun klantenservice is zeer behulpzaam en vriendelijk. De apparaten die je huurt worden in de allerbest mogelijke staat afgeleverd, vaak nog binnen 24 uur. Mocht je dus hét feest van het jaar willen geven, dan moet je zeker bij Lichtgeluidhuren.nl zijn!

Bedrijfskwaliteiten

Gratis transport
Ruim assortiment
Klant vriendelijk
24/7 bereikbaar
Professionals
Last minute bestellen

Silent disco huren

Luide muziek op feesten zal niet voor iedereen prettig zijn. Je zult elkaar niet verstaan en je oren krijgen er ook last van. Daarnaast zullen je buren het ook geen pretje vinden. Hierdoor moet je zeer waarschijnlijk een eindtijd met hun afspreken, anders heb je de politie op bezoek wegens geluidsoverlast.

Hierom is een silent disco huren dé oplossing. De voordelen van een silent disco zijn onder andere dat je kunt praten met elkaar, door heel simpel je hoofdtelefoon even af te zetten. Je bepaalt zelf het volume van de muziek, en er kunnen ook meerdere genres van muziek worden afgespeeld, waardoor je nooit problemen krijgt over anders mans muziek smaak. Én misschien wel het grootste voordeel, je buren zullen er geen enkele overlast mee krijgen. Waardoor je de hele dag door kunt dansen. Een silent disco huren is dus echt dé oplossing.

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op