Bedrijfsinformatie
M Advocatuur
Jericholaan 84A, 3061 HJ Rotterdam
Actief sinds: 2007
Expertise
Verkeersongeval
Arbeidsongeval
Medische fouten
Beroepsziekten
Sportongevallen
Letsel door producten
Contactgegevens
Info@m-advocatuur.nl
010 - 237 42 10
Review rating

Review M Advocatuur

M Advocatuur is al jaren gespecialiseerd in letselschade zoals: Verkeersongevallen, arbeidsongevallen, medische fouten, beroepsziekten, sportongevallen, letsel door product, wegbeheerder en andere oorzaken. Het is ook mogelijk om bij M Advocatuur terecht te komen voor een kosteloos advies, daarvoor kunt u bellen of een bericht sturen via Whatsapp.

Wat doet M Advocatuur?

Stappenplan M Advocatuur met een schadeclaim

  • M Advocatuur verzorgt de aansprakelijkstelling.
  • M Advocatuur brengt de schade in kaart.
  • M Advocatuur doet de claim richting de aansprakelijke partij onderbouwen.
  • M Advocatuur onderhandelt met de (verzekeraar van) de aansprakelijke partij
  • M Advocatuur zorgt voor een oplossing waar de cliënt, zowel op de korte als op de lange termijn, mee geholpen is, niet alleen financieel maar ook praktisch.

 Meest gewaardeerde beoordeling

Na een zwaar verkeersongeval, door toedoen van een ander, zijn we op advies van onze autoverzekering, bij M advocatuur terecht gekomen. We zijn zeer goed geholpen en op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Ik kan M advocatuur zeker aanbevelen.” – Jaap

Bedrijfskwaliteiten

Daadkrachtig
Snelle communicatie
Oplossingsgericht
Begripvol
Eerlijk advies
Sympathiek

De advocaten van M Advocatuur

M Advocatuur, hét advocatenbureau gericht op letselschade. Als een van de enige in Nederland. Raoul van der Meulen heeft in 1994 zijn studie rechten afgerond. Nadat hij een aantal jaar heeft doorgebracht in de praktijk werd in eind jaren 90 zijn belangstelling gewekt voor de letselschadepraktijk. Naderhand heeft hij een driejarige opleiding voor advocaat te worden gevolgd. Vanaf 2004 heeft hij als advocaat voor verschillende advocatenbureaus gewerkt. Bovendien heeft hij de 'Grotius specialisatieopleiding personenschade' met goed gevolg afgerond.

MR. Felix den Houden heeft in 2011 zijn rechtenstudie behaald. Daarna is hij aan de slag gegaan als belangenbehartiger van slachtoffers van letselschade. In de loop van de jaren heeft hij zich hier bij verschillende advocatenkantoren verder in ontwikkeld. Hij vindt het belangrijk dat slachtoffers, die zich vaak in een zwakke positie bevinden, volledig tot hun recht komen. Ook Felix heeft de Grotius specialisatieopleiding met goed gevolg afgerond.

Bekijk de website van M Advocatuur

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op