Bedrijfsinformatie
Locked4Kids
Edisonweg 11, 6101 XJ Echt, Nederland
Actief sinds: 2013
Expertise
Kwalitatieve verpakkingen
Eenvoudig voor volwassenen
Kindveilig
Contactgegevens
info@locked4kids.com
+1 302 295 4821
Review rating

Review Locked4Kids

Locked4Kids is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van kinderveilige verpakkingen. Hun focus ligt op het creëren van verpakkingsoplossingen die voorkomen dat kinderen toegang krijgen tot gevaarlijke producten. Denk hierbij aan producten zoals medicijnen, huishoudelijke chemicaliën en andere gevaarlijke stoffen.

Het bedrijf heeft als doel om de veiligheid van kinderen te waarborgen en ongevallen met giftige stoffen te voorkomen. Locked4Kids heeft een unieke en kinderveilige verpakkingstechnologie ontwikkeld die moeilijk te openen is voor kinderen, maar toch eenvoudig en intuïtief voor volwassenen. Dit zorgt ervoor dat ouders en verzorgers gemakkelijk toegang hebben tot de inhoud van de verpakking. Dit terwijl kinderen worden beschermd tegen potentiële gevaren.

De verpakkingen van Locked4Kids worden veelvuldig gebruikt in de farmaceutische industrie, waar ze worden toegepast op medicijnen en andere gezondheidsproducten. De kindveilige dozen zijn ontwikkeld voor geautomatiseerde productie op hoge snelheid op standaard farmaceutische verpakkingsapparatuur die wordt geleverd door meerdere bedrijven.

Locked4Kids streeft naar 100% klanttevredenheid. Ze willen hun klanten voorzien van verpakkingsoplossingen die voldoen aan hun behoeften en meer. Dit bedrijf is altijd transparant en eerlijk in het vertellen van wat de beste oplossing is voor de verpakkingsuitdaging van bedrijven.

Bekijk de website van Locked4Kids voor meer informatie over dit innovatieve bedrijf.

Bedrijfskwaliteiten

Scherpe tarieven
Snelle productie
Jarenlange ervaring

Kies voor Locked4Kids

Locked4Kids is een bedrijf dat verpakkingen produceert die niet door kinderen kunnen worden geopend. Dit is erg handig wanneer je bepaalde producten verkoopt die niet goed zijn voor kinderen. Als jouw bedrijf dit soort producten verkoopt, dan is Locked4Kids de perfecte partner voor jou! De verpakkingen van Locked4Kids zijn makkelijk voor volwassenen om te openen. Als in deze producten iets zit wat onveilig is voor kinderen, dan hoef je je geen zorgen te maken dat er iets kan gebeuren. De verpakkingen zijn namelijk niet open te krijgen door kinderen. Je zult twee duwpunten moeten vinden met uitstekende haken. Deze duwpunten bevinden zich diagonaal aan de zijkanten van de doos. Kinderen zullen niet begrijpen hoe dit werkt. Daarnaast zijn hun handen veel te klein om de verpakkingen te openen. Locked4Kids biedt de perfecte combinatie van kinderveiligheid, gemakkelijke toegankelijkheid voor volwassenen en kosteneffectieve productie.

Klik hier voor meer informatie

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op