Bedrijfsinformatie
Luchtbed Plaza
Oostpolderweg 15, 2741 MD Waddinxveen
Actief sinds: 2004
Expertise
Luchtbedden
Slaapmatten
Opblaasbare stoelen
Opblaasbare banken
Opblaasbare binnenspeelgoed
Hoofdkussens
Contactgegevens
info@mundo-recreatie.nl
085-1044334
Review rating

Review Luchtbed Plaza

Deze speciaal zaak van Mundo Recreatie is dé website als het gaat om luchtbedden, maar ook om andere producten, denk aan opblaasbare stoelen en banken. Al een aantal jaar streven ze er naar om de beste én grootste online luchtbedspecialist van Nederland te worden. Dat willen ze doen op meerdere vlakken, niet alleen als het gaat om hun assortiment. Ook zorgen ze ervoor dat de klanten het allerbeste advies krijgen bij hun aankoop. En daarbij ook een goede afterservice, mochten er bijvoorbeeld problemen zijn na het afschaffen van een luchtbed. Ook zullen de pakketten ontzettend snel geleverd worden, doordat er ten alle tijden vier medewerkers in het magazijn zijn. Hierdoor zal het vaak, diezelfde dag nog verzonden worden richting de postbode. Zo is er ook iemand die er speciaal en alleen is voor de geldzaken. Hierdoor is er persoonlijk contact op het moment dat er iets mis gaat.

Raden wij Luchtbed Plaza aan?

Ja, zonder enige twijfel. Luchtbed Plaza bestaat al een serieus aantal jaar. Sinds dien is er geen bedrijf gevonden dat kijkende naar een luchtbed, een betere prijs-kwaliteitverhouding heeft. Daarnaast is de website ook ontzettend duidelijk en eerlijk. Waarbij het contact met de klanten ook soepel verloopt. Dat zie je daarom ook terug aan de reviews, die zijn over het algemeen gezien ontzettend positief. Om precies te zijn, krijgt Luchtbed Plaza gemiddeld uit bijna vijf duizend - geverifieerde - reviews 4,6 van de 5 sterren.

Bedrijfskwaliteiten

Professioneel
Scherpst mogelijke prijs
Klantvriendelijk
Ruim assortiment
Snelle levering
Gemakkelijk bereikbaar

Alle accessoires op Luchtbed Plaza

Op Luchtbed Plaza bieden ze vele verschillende accessoires aan. Denk bijvoorbeeld een meerdere luchtpompen, waarmee je gemakkelijk een opblaasbare bank mee kunt opblazen. Dit kan op drie manieren; met een elektrische pomp, voetpomp én een handpomp. Verder verkopen ze op Luchtbed Plaza ook ontzettend veel verschillende hoeslakens en matrasbeschermers, om te zorgen voor het extra beetje slaapcomfort.  Daarnaast hebben ze ook hoofdkussens, nekkussens, reparatiesetjes én afsluitdoppen.

Luchtbed Plaza Website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op