Bedrijfsinformatie
Sensolife DE
Elisabeth Strouvenlaan 2, 6214 AZ Maastricht
Actief sinds: 2018
Expertise
SI-producten
Verzwaringsdekens
verzwaringskussens
verzwaarde slaapzakken
Contactgegevens
info@sensolife.nl
+31 626 670 697
Review rating

Review Sensolife DE

Sensolife DE is een webwinkel met met ondersteunende producten voor jou en je kind. Het bedrijf is gespecialiseerd in zaken zoals SI-producten. Dit zijn speciale producten die gebruikt worden voor therapeutische doeleinden en kunnen worden gebruikt bij verschillende ziekten en aandoeningen.

In het productieproces wordt gebruik gemaakt van gecertificeerde grondstoffen. SensoLife biedt producten aan van de hoogste kwaliteit, altijd afgestemd op de individuele behoeften en vereisten. Ze werken samen met SI-therapeuten en gebruiken hun kennis om onze producten te verbeteren. Ze verkopen bijvoorbeeld een "gewichtsdecke" wat Duits is voor een gewichtsdeken.

De sterke punten:

  • Groot aanbod
  • Veel lovende recensies
  • Gespecialiseerd in SI-producten

Over het bedrijf

De producten die Sensolife verkoopt zijn niet alleen ontworpen voor individuele klanten, maar ook voor therapeutische kamers, revalidatiewinkels, kleuterscholen, scholen, gespecialiseerde ziekenhuizen, speciale en educatieve centra en oefenruimtes.

Bedrijfskwaliteiten

Kwaliteit staat voorop
advies op maat
Goede prijs-kwaliteit
Deskundig

Sensolife DE

SensoLife DE verkoopt producten, zoals verzwaringsdekens, "gewichtswesten" wat Duits is voor gewichtvesten, verzwaarde slaapzakken en meer. De verzwaringsdekens van SensoLife zijn van een goede kwaliteit en hebben een positief effect op het slapen. Een goede nachtrust heeft invloed op de gezondheid, conditie en op het energieniveau. Om deze reden biedt SensoLife DE uitsluitend hoogwaardige producten aan die helpen bij het verbeteren van de slaap.

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op