Bedrijfsinformatie
Magic Nails
Overhoven 105, 6136 EC Sittard, Nederland
Actief sinds:
Expertise
Nagelverzorgingsproducten
Handverzorgingsproducten
Contactgegevens
info@magicnails.nl
046 4512389
Review rating

Review Magic Nails

Magic Nails is een groothandel op het gebied van hand- en nagelverzorging. In het assortiment vind je hoge kwaliteit producten van merken zoals Magnetic, Urban Nails en Diva. Naast deze merken biedt de groothandel ook nog aanvullende producten van merken zoals Moyra. Magic Nails heeft alles voor de creatieve nagelstylistes in Nederland!

Magnetic Nail Design

Magnetic is een van de merken in het assortiment van Magic Nails. Dit merk biedt verschillende producten binnen de hand- en nagelverzorging. Magnetic is een bedrijf van Nederlandse bodem en heeft inmiddels meer dan 3.500 verschillende producten. Op de webshop vindt u producten zoals nagellak, gel, acryl en BIAB van Magentic.

Gelpolish

Binnen het assortiment vindt u een groot aantal verschillende kleuren gelpolish. U kunt een paar losse kleurtjes uitkiezen, of een mooie set van kleuren. Gelpolish is een combinatie van gel en nagellak. U kunt de nagel hier niet mee verlengen, maar het geeft wel een kleine versteviging aan de eigen nagel. Bij Magic Nails is voor iedereen wel een leuk kleurtje te vinden! Klik hier voor het assortiment gellak kleuren.

Bent u op zoek naar een kledingstuk wat mooi past bij de kleur van uw nagels? Bekijk dan eens de review van Modecastelijn.

Bedrijfskwaliteiten

Professionaliteit
Kennis
Vakmanschap
Divers assortiment
Snelle levering
Goede service

Blush/BIAB

In het assortiment van Magic Nails vindt u verschillende soorten producten van het merk Magnetic, zo ook de Blush gel. De Blush lijn van Magnetic bestaat uit verschillende kleuren BIAB. BIAB staat voor Builder in a Bottle. Dit houdt in dat er een gel in het potje zit. De Blush gel geeft een versteviging aan de nagel, en is te verkrijgen in verschillende mooie kleuren. Ook kunt u kiezen voor een set met meerdere kleuren uit de Blush collectie van Magnetic.

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op