Bedrijfsinformatie
Mega Solar
Schipholweg 9, 2316XB Leiden
Actief sinds:
Expertise
Gratis zonnepanelen advies
Installatie van zonnepanelen door vakspecialisten
Contactgegevens
info@megasolar.nl
071 310 1600
Review rating

Review Mega Solar

Mega Solar zorgt voor een bijdrage aan de planeet. Ze houden zich bezig met het bevorderen van een duurzame toekomst en dragen hieraan hun steentje bij door zonnepanelen te plaatsen bij hun klanten. Zo gaan ze samen met hun klanten naar een betere, schonere en groenere wereld voor toekomstige generaties.

Het bedrijf is ontstaan in hartje Nederland maar is ondertussen uitgegroeid tot een grote leverancier van zonnepanelen en andere producten omtrent duurzame energie. Het gebruikt een team van deskundige medewerkers die stuk voor stuk in het bezit zijn van veel kennis over hun vakgebied.

Wat is Mega Solar?

Mega Solar is een bedrijf dat zich bezighoudt met het plaatsen en installeren van zonnepanelen van hoge kwaliteit. Het bedrijf werkt enkel met professionele, gecertificeerde medewerkers die niet stoppen met werken totdat het volledige systeem werkend is.

Beoordeling

Mega Solar heeft door de jaren heen al een groot aantal positieve reviews weten te verzamelen. Alleen al op het reviewplatform van Google hebben ze 76 reviews verzameld. Uit deze reviews haalt Mega Solar een gemiddelde score van 4,9/5. Tussen deze reviews zit geen enkele beoordeling van minder dan 4/5 sterren en er kan dan ook zeker geconcludeerd worden dat Mega Solar positief beoordeeld wordt.

Bent u op zoek naar andere reviews van dienstverleners? Kijk dan eens naar de review van Schoolfoto.nl!

Bedrijfskwaliteiten

Ervaren en gecertificeerde monteurs
Voordelige prijzen
Snelle plaatsing
25 jaar garantie
Persoonlijk advies

Wat doet Mega Solar?

Mega Solar is een gepassioneerd bedrijf dat zich bezighoudt met zonne-energie en het bevorderen van een duurzame toekomst. Ze hebben een deskundig en professioneel team dat zonnepanelen plaatst en installeert op iedere mogelijke locatie. Mega Solar maakt enkel gebruik van producten van een hoge kwaliteit en kopen de zonnepanelen direct bij de fabrikant in, waardoor je kunt rekenen op voordelige prijzen! Bij Mega Solar kun je rekenen op kwaliteit panelen en detailproducten, zoals omvormers.

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op