Bedrijfsinformatie
Menten metaal review
Tudderenderweg 281, 6137 LA Sittard
Actief sinds: 1970
Expertise
Metaal recycling
Katalysator recycling
Contactgegevens
info@mentenmetaal.nl
0031 – 46 45 122 83
Review rating

Review Menten metaal review

Als je op zoek bent naar een betrouwbare metaalrecycling waar je oude metalen, zoals oud ijzer, op een deskundige en milieuvriendelijke manier kunt recyclen, dan is Menten Metaal de juiste keuze. Bij Menten Metaal kun je verschillende soorten metalen inleveren tegen eerlijke prijzen. Dit geldt zowel voor particuliere als zakelijke klanten, en beiden zijn welkom om hun metalen zonder afspraak tijdens de openingstijden af te leveren.

Op de website van Menten Metaal vind je alle nodige informatie over dit metaalrecyclingbedrijf. Je kunt op ieder moment tijdens de openingstijden onaangekondigd langskomen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

De voordelen van Menten Metaal

  • Snelle verwerking van materialen.
  • Scherpe prijzen voor de ingeleverde metalen.
  • Zowel particuliere als zakelijke klanten worden bediend.
  • Een ruim acceptatiebeleid voor verschillende soorten materialen.

Is Menten Metaal een aanrader?

Zeker weten! Menten Metaal is sterk aan te bevelen. Ze hanteren duidelijke en eerlijke tarieven voor de recyclingvergoedingen en acceptatiebeleid en een breed scala aan materialen en producten. Als je twijfelt of jouw specifieke afval of materiaal wordt geaccepteerd, kun je het acceptatiebeleid raadplegen voor verduidelijking. Bovendien bieden de actuele prijslijsten je een goed beeld van het bedrag dat je kunt verwachten voor jouw ingeleverde materialen. Klantbeoordelingen via platforms zoals Feedback Company en Inforeview bevestigen de kwaliteit en betrouwbaarheid van Menten Metaal.

Bedrijfskwaliteiten

Transparant
Scherpe tarieven
Beschikbaar voor particulier en zakelijk
Heldere communicatie
Meer dan 10 jaar ervaring

Jarenlange ervaring en transparantie in prijzen

Dit metaalrecyclingbedrijf zorgt voor de verantwoorde recycling van diverse soorten ferro- en non-ferrometalen. De prijzen voor deze dienstverlening zijn altijd transparant en toegankelijk, waardoor ze garant staan voor eerlijkheid en duidelijkheid. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om katalysatoren en oude autowrakken te recyclen. Gelegen in de regio Sittard, is dit bedrijf ideaal voor de inzameling van oud ijzer in Geleen en de omliggende gebieden.

Bezoek de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op