Bedrijfsinformatie
Menten metaal
Tudderenderweg 281, 6137 LA Sittard
Actief sinds: 1970
Expertise
Metaal recycling
Katalysator recycling
Contactgegevens
info@mentenmetaal.nl
0031 – 46 45 122 83
Review rating

Review Menten metaal

Ben je op zoek naar een metaalrecycling waar je op een deskundige en milieubewuste manier oude metalen zoals oud ijzer kunt laten recyclen. Dan is Menten Metaal een goede keuze. Hier kun je namelijk verschillende soorten metalen inleveren tegen eerlijke prijzen. Menten metaal is er voor zowel de particuliere als zakelijke klanten. Beide kunnen hun metaal hier tijdens openingstijden onaangekondigd aanleveren!

Via de website van Menten Metaal kun je alle verdere informatie over dit metaal recycling bedrijf vinden. Je kunt onaangekondigd op deze metaal recycling plek aankomen tijdens de openingstijden. Deze zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00

De sterke punten van Menten Metaal

  • Snelle verwerking van materialen
  • Scherpe prijzen
  • Voor zowel particulier als zakelijk
  • Breed acceptatiebeleid

Is Menten Metaal aan te raden?

Menten Metaal is absoluut aan te raden. Ze bieden transparante tarieven voor recycle vergoedingen en accepteren vrijwel alle materiaal - en productsoorten. Als je niet zeker bent of jouw afval of materiaal wordt geaccepteerd, kun je het acceptatiebeleid raadplegen. Ten slotte heb je door de actuele prijslijsten een goed beeld van het bedrag dat je kunt verwachten. Via kanalen zoals Feedback Company en Inforeview krijgt Menten Metaal veel positieve reviews van veel tevreden klanten.

Bedrijfskwaliteiten

Transparant
Scherpe tarieven
Beschikbaar voor particulier en zakelijk
Heldere communicatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Het bedrijf waar ik voor werk in Sittard- Geleen produceert veel oud ijzer. Dit moet natuurlijk regelmatig weg worden gebracht en daarvoor waren wij op zoek naar een partner waarbij dit periodiek kon worden uitgevoerd. Sinds enkele jaren werken wij dan ook samen Menten Metaal en kunnen wij gemakkelijk ons oud ijzer en metaal laten recyclen!
Tevreden klant

Jarenlange ervaring en transparantie in prijzen

Het metaal recycling bedrijf zorgt ervoor dat verschillende soorten ferro en non-ferro metalen op de juiste manier gerecycled worden. De prijzen wat hiervoor worden gegeven zijn altijd in te zien, waardoor het bedrijf zorgt voor een eerlijke en transparante dienstverlening! Ook katalysatoren en oude auto wrakken kunnen hier gerecycled worden. Het bedrijf is gelegen in de omgeving van Sittard en is daardoor ideaal voor al jouw oud ijzer in Geleen of de omgeving van Sittard.

Bezoek de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op