Bedrijfsinformatie
Révvi
Wijshagerkiezel 55, 3670 Oudsbergen (BE)
Actief sinds:
Expertise
Lichaamsverzorging voor atleten
Sportverzorging
Fysiotherapie materialen
Huidverzorgingsproducten
Contactgegevens
info@revvi.eu
+32 (0)478 532 472
Review rating

Review Révvi

Révvi draagt op een verantwoordelijke manier bij aan de bewustwording van sportzorg bij sporters. De aandacht voor lichaamsverzorging voor, na en tijdens het sporten neemt toe. Want alle sporters zijn gebaat bij het gebruik van goede verzorgingsproducten. Révvi wil graag bijdrage leveren aan de prestaties van iedereen die beweegt en bewustwording van het belang van een goede lichaamsverzorging bij de sporter creëren. In onze Révvi review lees je meer over wat Révvi haar klanten biedt.

Spierverzorging van Révvi

Révvi beidt verschillende producten aan voor de verzorging van je spieren. In de webshop vind je producten zoals massageolie, spiergel en hot cold packs. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld door deskundigen in samenwerking met fysiotherapeuten en sportverzorgers. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en zijn geschikt voor professionele sporters, amateurs en niet-sporters.

Lichaamsverzorging van Révvi

Huidverzorging is heel belangrijk om je te beschermen tegen zonlicht, uitlaatgassen en make-up. Door gebruik te maken van huidverzorgingsproducten creëer je een beschermlaagje voor je huid. Als je een slechte huid hebt kun je ook verzorgingsproducten gebruiken om je huid te herstellen. Révvi biedt producten voor je huid die beschermen, ontsmetten, verstevigen en voeden.

Bedrijfskwaliteiten

Spiergels
Kinesiologie
Drukverband
Sporttape
Spier herstellende producten
Massage olie

Drukverbanden van Révvi

Révvi heeft verschillende drukverbanden waarmee je druk kunt geven op een bepaald lichaamsdeel. Dit verband wordt met name gebruikt om zwelling en blessures te voorkomen. Om optimaal resultaat behalen is het belangrijk dat je het verband op de juiste manier gebruikt. Als je het verband strak over het getroffen lichaamsdeel trekt, nemen de vochthopingen af. Als het vocht afneemt kan het lichaam sneller herstellen. De drukverbanden van Révvi zijn zelfklevend, dus eenvoudig in gebruik.

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op